روغن زیتون ریسك بیماری قلبی را می كاهد یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ مین فود: نتایج تحقیق جدید نشان میدهد مصرف روغن زیتون سبب كاهش ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی كه روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می كنند ۲۱ درصد كمتر با ریسك ابتلاء به بیماری قلبی مواجهند. طبق نتایج این مطالعه، اگر یك قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از كره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسك بیماری قلبی و سكته تا ۵ درصد كاهش پیدا می كند. «مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «پیام مطالعه ما این است كه لازم است برای پیش گیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر كره) شوند.» وی در ادامه می افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیك، اسیدچرب سالمی كه با كاهش ریسك بیماری قلبی مرتبط می باشد، می باشد. همین طور روغن زیتون دارای خاصیت های سالم در رابطه با كاهش میزان كلسترول و بروز التهاب كمتر است.» در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد كه در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شركت كرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبك زندگی آنها هر دو سال یكبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یكبار جمع آوری شده بود. منبع: مین فود 1398/12/27 20:14:56 5.0 از 5 3522 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی