بازگشایی رستوران ها به شكل پیش از كرونا خطرناك می باشد زالی هشدار داد؛ به گزارش مین فود فرمانده ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران، نسبت به تبعات و خطرات بازگشایی رستوران ها به شكل متعارف قبلی اخطار داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علی رضا زالی، اظهار داشت: باز شدن رستوران ها به شکل کاملاً متعارف قبلی خود و در شرایطی که در تهران و طی روزهای اخیر با موج پیش رونده ای از بازگشایی ها روبرو می باشیم، امکان دارد امواج جدیدی از بیماری را در تهران رقم زده و مهار و کنترل بیماری را سخت تر کند. وی درباره نحوه فعالیت رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، اظهار نمود: بر مبنای مصوبه ستاد ملی کرونا مراکز تهیه و توزیع غذا و به صورت خاص رستوران ها جزو مشاغل پرخطر طبقه بندی شده اند و بر مبنای تصمیم قبلی ستاد ملی مقرر است که حداقل تا ۱۵ اردیبهشت تصمیم جدیدی در خصوص بازگشایی مشاغل پرخطر اتخاذ نشود. زالی، هر گونه تغییر جدید در روند فعالیت مشاغل پرخطر را منوط به تصمیم گیری و مصوبه بعدی ستاد ملی کرونا دانست و اظهار داشت: با این وجود مانند سابق سفارش ما این است که اگر تصمیمی در ارتباط با بازگشایی مراکزی که جنبه رستوران دارند گرفته می شود، صرفا به صورت غذای بیرون بر باشد. وی با اشاره به اینکه به صورت معمول و در گذشته هم رستوران ها در ماه مبارک رمضان به جز در ساعات پس از افطار فعالیتی نداشتند، اظهار نمود: سال جاری و با عنایت به مسائل در رابطه با همه گیری کرونا، مانند سابق پیشنهاد ما این است که مراکز تهیه و توزیع غذا و رستوران ها صرفا به صورت بیرون بر عمل کنند. زالی در ارتباط با پیشنهاد ستاد ملی کرونا در تهران، خاطرنشان کرد: اگر هم تصمیمی در ارتباط با بازگشایی رستوران ها اتخاذ شود، پیشنهاد ما در تهران این است که رستوران ها مطلقاً به صورت تجمعی باز نشوند و صرفا به صورت بیرون بر فعالیت کنند. به عبارت دیگر رستوران ها در همان مقطع مجاز فعالیت یعنی از افطار تا سحر مانند تصمیم قبلی به صورت بیرون بر نسبت به توزیع مواد غذایی عمل کنند. وی با تاکید بر اینکه بازگشایی مشاغل باید حتما با سرعت تدریجی تر و با رعایت تمامی ملاحظات بهداشتی صورت گیرد، اضافه کرد: همانگونه که هر ساله معاونان بهداشتی در روزهای ماه مبارک رمضان نظارت های بهداشت محیطی خویش را افزایش می دادند، سال جاری هم مطابق پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت این نظارت ها در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی در کل کشور و همچون استان تهران افزوده می شود. فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در ارتباط با نحوه برخورد با فعالیت غیرمجاز رستوران ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اظهار داشت: هنوز تصمیم جدیدی در خصوص تغییر مصوبه ستاد ملی در مورد بازگشایی رستوران ها ابلاغ نشده و طبق مصوبه قبلی ستاد، رستوران ها همچنان جزو مشاغل پرخطر تلقی می شوند، ازاین رو برای اظهار نظر جدید باید منتظر جلسه بعدی ستاد ملی و ابلاغ پروتکل جدید باشیم. زالی اظهار داشت: سفارش ما این است که در ماه مبارک رمضان حداقل در شهر تهران تغییر جدیدی در فعالیت رستوران ها اتفاق نیفتد و مانند ایام اخیر، در زمان افطار به صورت بیرون بر فعالیت کنند. 1399/02/08 19:01:13 5.0 از 5 3248 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رستوران این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی