فشار روانی و استرس سبب شیوع بیماری های قلبی در افراد جوان شده است

یك متخصص قلب:

فشار روانی و استرس سبب شیوع بیماری های قلبی در افراد جوان شده است به گزارش مین فود البرز یك متخصص قلب اظهار داشت: كرونا امكان دارد در قلب افراد سالم هم اثراتی ایجاد كند و باعث التهاب ماهیچه قلب، نارسایس و افزایش میزان انعقاد پذیری خون شود كه باعث بروز سكته می شود.



دکتر فاطمه صحتی روز سه شنبه هشتم مهرماه به مناسبت روز جهانی قلب عنوان کرد: قلب موتور محرکه بدن است و پس از بیماری های عفونی بیشترین مرگ و میر در جهان بر اثر بیماری های قلبی-عروقی ایجاد می شود.

به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، وی بیان نمود: هر سال از سوی انجمن جهانی قلب شعاری تصویب می شود تا مردم نسبت به بیماری های قلبی و عروقی آگاه تر شوند و هر سال ۲۹ سپتامبر در سرتاسر جهان به مناسبت روز جهانی قلب برنامه های گوناگونی در جهت آگاهی مردم برگزار می گردد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: عوامل زمینه ساز بیماری های قلبی به دو گروه تقسیم می شوند. گروه اول عوامل خطر سازی هستند که قابل کنترل نیستند مثل سن، جنس و ژنتیک؛ در افرادی که به صورت ژنتیکی مستعد مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی هستند ما باید تلاش نماییم این افراد را هر چه زودتر شناسایی و عوامل خطرساز قابل کنترل را در این افراد کنترل نماییم.

وی افزود: عوامل خطر ساز قابل کنترل اصلاح سبک زندگی، عدم استفاده از دخانیات، کنترل دیابت، فشار خون و چربی خون است.

صحتی تصریح کرد: این روز فرصت مناسبی است تا در افراد احساس خطر ایجاد شود چون که بیماری های قلبی فقط مختص افراد سالخورده نیست و متاسفانه به علت سبک زندگی غلط، عدم تحرک، فشارهای روانی و استرس بیماری های قلبی در افراد جوان هم بسیار شایع شده است. شیوع خیلی از بیماری های قلبی به دوران کودکی باز می گردد و باید از همان ابتدا سبک زندگی افراد را کنترل نماییم.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت: افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستند در دوران انتشار کرونا باید بسیار دقت کنند چون که بیشتر در معرض خطر هستند. این افراد باید پروتکل های بهداشتی را به خوبی رعایت نمایند.

وی بیان نمود: کرونا امکان دارد در قلب افراد سالم هم اثراتی ایجاد کند و باعث التهاب ماهیچه قلب، نارسایی و افزایش میزان انعقاد پذیری خون شود که باعث بروز سکته می شود.





منبع:

1399/07/08
13:35:16
5.0 از 5
1830
تگهای خبر: برنامه , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است