كروناویروس تا سه روز بر روی خیار باقی می ماند یافته جدید محققان كانادایی؛ مین فود: مطالعه محققان در مورد انتقال كروناویروس از راه میوه و سبزیجات تازه نشان داده است كه رشته HCoV-۲۲۹E كروناویروس به مدت بالغ بر ۳ روز بر روی خیار باقی مانده و قدرت بیماری زایی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه اُتاوا کانادا بر روی بقا کروناویروس بر روی سطوح بیجان نشان داده است که این ویروس ها می توانند به مدت چندین ساعت تا چند روز قابلیت بیماری زایی داشته باشند. تاکنون هیچ اطلاعاتی در مورد بقا ویروسی بر روی محصولات تازه که معمولاً خام مصرف شده یا تحت حداقل میزان حرارت قرار می گیرند، وجود ندارد. در این مطالعه، محققان مدت دوام کروناویروس را بر روی محصولات تازه خام مصرف شده نظیر سیب، گوجه فرنگی و خیار بررسی کردند. محققان متوجه شدند بیماری زایی ویروس پس از تلقیح به سیب و گوجه فرنگی تا چند ساعت باقی می ماند و ویروس با گذشت ۲۴ ساعت دیگر هیچ قدرت بیماری زایی ندارد. درحالیکه این ویروس بر روی خیار تا ۷۲ ساعت قابلیت بیماری زایی دارد. این مشاهدات احتمال انتقال کروناویروس را از راه مواد غذایی بالا می برد. در حال حاضر مشخص شده است که حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد بیماران کرونایی دارای علایم گوارشی نظیر حالت تهوع، اسهال، استفراغ و درد شکمی هستند. در چندین مطالعه، کروناویروس در مدفوع بالغ بر ۵۰ درصد افراد تشخیص داده شده است که نشاندهنده تکثیر کروناویروس در روده های انسان است. مطالعه قبلی نشان داده بود که کروناویروس بالغ بر ۷ روز بر روی سطوح پلاستیکی و فلزی باقی می ماند. همینطور طبق یک گزارش دیگر این ویروس بر روی سطوحی نظیر شیشه و پی وی سی در دمای محیط به مدت ۵ روز باقی می ماند درحالیکه بر روی سطوح مسی به سرعت غیرفعال می شود. هچنین در یک مطالعه دیگر تأیید شده که نابودی کامل کروناویروس بر روی کاهو در دمای ۴ درجه سانتیگراد ۴ روز بطول می انجامد. این ویروس در دمای محیط تا ۲ روز بر روی ماهی سالمون باقی می ماند. منبع: مین فود 1399/09/02 09:58:06 5.0 از 5 1625 تگهای خبر: بیمار , بیماری , درد , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی