اجرای یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خبر داد؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: درصدد هستیم با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم را در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، ارتقا دهیم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، از آغاز یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار «تغذیه سالم برای جلوگیری از کرونا» از ۱۵ تا ۳۰ دیماه ۹۹ اطلاع داد و اضافه کرد: باآنکه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، اما در بحران هایی مانند کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت به حساب می آید. وی افزود: افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر از بقیه مستعد مبتلا شدن به کرونا هستند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به شرایط قرنطینه کرونایی در ماه های اخیر، اظهار نمود: خانه نشینی الزامی این روزهای کرونایی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی که پرنمک، شیرین و پر چرب هستند، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال مبتلا شدن به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. وی تصریح کرد: بنابراین، در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. عبداللهی با تاکید براینکه در شرایط فعلی همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از مبتلا شدن به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفیمان داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در همین راستا، یازدهمین بسیج ملی تغذیه سال جاری از ۱۵ تا ۳۰ دیماه با شعار «تغذیه سالم برای جلوگیری از کرونا» در سرتاسر کشور برگزار می گردد تا با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم ارتقا یابد و با به کارگیری سفارش های علمی و استفاده از مواد غذایی ارزان، بتوانند در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، سیستم ایمنی خویش را تقویت نمایند و از این بحران جهانی عبور نماییم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در انتها تصریح کرد: یادمان باشد مصرف غذا و خوراکی و رفع گرسنگی یک نیاز حیاتی می باشد، اما مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است. 1399/10/18 23:59:34 0.0 از 5 1093 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی