ارتباط مصرف قهوه و كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان پروستات

مطالعات نشان می دهد؛

ارتباط مصرف قهوه و كاهش خطر مبتلاشدن به سرطان پروستات مین فود: پژوهشگران دریافتند نوشیدن روزانه هر یک فنجان قهوه اضافی با کاهش ریسک یک درصدی مبتلاشدن به سرطان پروستات مرتبط می باشد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد نوشیدن چندین فنجان قهوه در روز ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات ارتباط داشته باشد.
سرطان پروستات دومین سرطان شایع و ششمین علت اصلی مرگ سرطان در مردان است. از هر چهار مورد تقریباً سه مورد در کشورهای پیشرفته رخ می دهد و از دهه ۱۹۷۰، موارد جدید این بیماری در کشورهای آسیایی همچون ژاپن، سنگاپور و چین به شدت افزایش یافته است.
مصرف قهوه با کاهش نسبی خطر ابتلاء به سرطان های کبد، روده و سینه ارتباط دارد، اما هنوز هیچ مدرک قطعی در مورد نقش احتمالی آن در کاهش خطر سرطان پروستات وجود ندارد.
آنها داده های مربوط به ۱۶ مطالعه را بررسی کردند. نتایج نشان داد در مقایسه با پایین ترین میزان مصرف قهوه، بالاترین میزان با کاهش ۹ درصدی خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه بود و هر فنجان اضافی در روز با کاهش خطر ۱ درصدی مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، توضیحات بیولوژیکی قابل قبولی برای این مساله وجود دارد.
قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد، دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و بر سطح هورمون های جنسی تأثیر می گذارد. همه اینها ممکنست در شروع، توسعه و پیشرفت سرطان پروستات تأثیرگذار باشند.
این مطالعه نشان میدهد که افزایش مصرف قهوه ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه باشد. تحقیقات بیشتر هنوز برای کشف مکانیسم های اساسی و ترکیبات فعال در قهوه ضروری می باشد.


منبع:

1399/10/27
18:50:52
0.0 از 5
1239
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , سرطان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است