آجیل كم نمك بخورید، خطر چاقی و چربی خون مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت عنوان كرد؛ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر لزوم مصرف درست و اندازه آجیل و مغزها به منظور جلوگیری از بروز چاقی در روزهای نوروز تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در آستانه فرا رسیدن سال نو و تعطیلات نوروزی، سفارش های تغذیه ای را متذکر شد. وی اظهار داشت: با عنایت به تعطیلات نوروزی، معمولاً برنامه غذایی روزانه ما تغییر می کند و این تغییرات امکان دارد سلامت افراد را به خطر بیاندازد. عبداللهی بیان داشت: یکی از اشکالات اساسی که اغلب مردم در روزهای نوروز با آن مواجهند، اضافه وزن ناشی از مصرف زیاد شیرینی، شکلات، آجیل و تنقلات است. وی افزود: اضافه وزن و چاقی خود زمینه ساز دیابت نوع ۲، فشار خون بالا، چربی خون بالا و بالاخره بیماری های قلبی عروقی است. عبداللهی تصریح کرد: افراد با رعایت نکاتی در تغذیه خود در این ایام می توانند از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری کنند. وی اظهار داشت: مغزها از جهت ارزش غذایی در هرم غذایی در گروه حبوبات قرار گرفته است که مواد مغذی مهم موجود در این گروه پروتئین، آهن، روی و برخی از انواع ویتامین های گروه B و کلسیم، مس و فسفر است. عبداللهی همچون مسائل مهم هنگام خرید انواع مغزها، اضافه کرد: آجیل و خشکبار نباید آفت زدگی (آفت زنده) و یا بقایای آفت مرده داشته باشد. با عنایت به درصد بالای روغن در این موارد، نباید طعم تند پیدا کرده باشد، در غیر این صورت نشانه فساد روغن است. وی افزود: نباید در معرض رطوبت قرار گیرند. رطوبت می تواند به ایجاد سم افلاتوکسین کمک نماید. نباید دارای رنگ غیر طبیعی باشد. برخی افراد سودجو به هنگام بودادن بعضی از مغزها از رنگ های غیرمجاز صنعتی و یا شیمیایی استفاده می نمایند که مصرف این رنگ ها سرطان زا است. عبداللهی اظهار داشت: انواع آجیل باید در شرایط خشک و خنک قرار داشته باشند. بعضاً دیده می شود مغزها در ویترین مغازه ها در معرض تابش نور مستقیم خورشید هستند که این امر می تواند سبب فساد مغزها گردد. وی تصریح کرد: وجود نمک زیاد در بعضی از انواع آجیل می تواند سبب افزایش فشارخون شما شود پس بهتر است از آجیل کم نمک یا بدون نمک استفاده کنید. مصرف نمک زیاد سبب تضعیف سیستم ایمنی می شود. منبع: مین فود 1400/01/06 02:23:07 5.0 از 5 1133 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی