میوه را جایگزین شیرینی و شكلات كنید مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف میوه بجای شیرینی و شکلات، به سبب مواد مغذی و ویتامین هایی که دارد، تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: بطور کلی رعایت پروتکلهای دقیق بهداشتی در روزهای نوروز برای پیش گیری از کرونا ضروری می باشد. بدین سبب از دید و بازدیدها و دورهمی های فامیلی تا حد امکان باید اجتناب کرد. وی اشاره کرد: در صورت لزوم از انواع شیرینی های ساده و در اندازه کوچک برای پذیرایی استفاده کنید تا مهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند. خودتان نیز اگر مایل به مصرف شیرینی هستید از شیرینی های ساده و کوچک و به مقدار کم استفاده کنید. شیرینی های تازه که با مقادیر زیاد شکلات، خامه و یا ژله تهیه می شوند، میزان کالری بالایی دارند و مقادیر زیادی قند و چربی وارد بدن می کنند که علاوه بر اضافه وزن، بالا رفتن میزان چربی های خون را نیز به دنبال خواهند داشت. وی با اعلان اینکه مصرف زیاد مواد قندی و شیرینی سبب تضعیف سیستم ایمنی شده و از این طریق خطر ابتلاء و شدت بیماری کرونا را بیشتر می کند، اضافه کرد: سفارش می شود برای پیش گیری از اضافه وزن و چاقی که عامل خطر ابتلاء به کرونا است، بجای شیرینی یا شکلات، یک عدد میوه مصرف کنید. عبداللهی عنوان کرد: مصرف میوه و سبزی به سبب دارا بودن مواد مغذی مختلف همچون ویتامین های A، C، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونویید و کارتنویید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در مقابل بیماریهای زیادی به ویژه کرونا بیمه کند. آنتی اکسیدان ها بوسیله ترکیب شدن با رادیکال های آزاد که به دنبال واکنش های اکسیداسیونی در بدن تولید می شوند از لطمه و تخریب سلول های بدن جلوگیری می کنند. در حقیقت مصرف سبزیجات رنگارنگ به سبب املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماریهای غیر واگیر مثل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به ویژه سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند. وی اظهار داشت: همین طور مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد می افزاید جلوگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا شمرده می شود. مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه سفارش کرد: به آسانی و با افتخار به میزبان بگویید که برای کنترل وزن و حفظ سلامتی نمی خواهید در مصرف شیرینی و شکلات و آجیل و حتی میوه زیاده روی کنید. از انواع شربت های خانگی کم شیرین مانند شربت سکنجبین، شربت خاکشیر، شربت به لیمو، شربت آبلیمو و بجای نوشابه های گازدار و آب میوه های صنعتی که قند زیادی دارند استفاده کنید. وی اظهار داشت: از تعارف کردن زیاد و اصرار برای خوردن به میهمان خودداری و هیچ گاه همپای هرمیهمان شما هم شیرینی و آجیل مصرف نکنید، به تغذیه کودکان و نوجوانان توجه بیشتری کنید تا از پرخوری در مصرف شیرینی و شکلات و اجیل و ابتلاء به چاقی آنها جلوگیری شود. منبع: minfood.ir 1400/01/08 00:05:36 5.0 از 5 1108 تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , اضافه وزن , ایمنی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی