افزایش كوتاه مدت میزان فیبر سبب تغییر میكروبیوم های روده می شود مطالعات نشان می دهد؛ بگفته پژوهشگران، افزایش میزان فیبر مصرفی می تواند سبب تغییر میکروبیوم های روده در طول مدت 2 هفته شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران در مطالعات قبلی به رابطه بین مصرف فیبر و نتایج مثبت آن برای سلامت پی برده بودند. باکتری ها با متابولیز فیبر، سبب ایجاد میکروبیوم های سالم در روده می شوند. مطالعه اخیر پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد افزایش دو هفته ای مصرف فیبر بطور قابل توجهی سبب تغییر میکروبیوم های روده شده و گونه های باکتریایی تجزیه کننده فیبر را بیشتر می کند. اگرچه تعداد اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه افزایش نیافتند. اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، حاصل باکتری های تجزیه کننده فیبر هستند و دارای نقش های مختلفی در بدن هستند. به عنوان مثال این اسیدهای چرب بعنوان منبع انرژی برای سلول های روده استفاده می شوند و در سیگنال دهی سلولی دخیل هستند. تعدادی از این اسیدهای چرب دارای خواص ضدالتهابی بوده و بر حساسیت انسولین و وزن بدن تأثیر دارند. فیبر نقش مهمی در سلامت انسان دارد. بعنوان مثال، یک بررسی اخیر در متاآنالیزهای مختلف نشان داد ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی در افرادی که بیشترین مصرف فیبر را دارند به طورقابل توجهی کاهش پیدا می کند. دکتر «کاترین وایتسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این زمینه می گوید: «عدم دریافت فیبر کافی در جهان صنعتی امروز، میکروب های روده ما را گرسنه نگه داشته است، و نتایج مهمی بر سلامت دارد که ممکنست با افزایش سرطان روده بزرگ، بیماریهای خودایمنی و حتی کاهش اثر واکسن و واکنش به ایمونوتراپی سرطان همراه باشد.» روده کوچک قادر به هضم فیبر نیست. در عوض، بگفته پژوهشگران، فیبر وارد روده بزرگ می شود و در آنجا میکروب ها می توانند فیبر را تجزیه نمایند. محققان در این مطالعه، رژیم غذایی ۲۶ شرکت کننده را در طول ۳ هفته تحت نظر داشتند و به طورمیانگین روزانه ۲۵ گرم فیبر در رژیم غذایی آنها گنجانده شد. سپس پژوهشگران با بهره گیری از توالی DNA، نمونه ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند تا ترکیب باکتری ها را شناسایی کنند. محققان دریافتند که بعد از مداخله در رژیم غذایی، ترکیب میکروبیوم های روده شرکت کنندگان حدود ۸ درصد تغییر نمود. این تغییر عمدتا به سبب افزایش باکتری های معروف برای تجزیه فیبر همچون Bifidobacterium، Bacteroides و Prevotella بود. از اینرو پژوهشگران بر افزودن انواع فیبرها نظیر لوبیا، توت ها و آووکادو در رژیم غذایی تاکید دارند. 1400/01/19 11:43:03 5.0 از 5 1075 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جدیدترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی