تغذیه دوران نقاهت بیماران كرونائی چگونه باید باشد یك متخصص تغذیه تاكید كرد؛ مین فود: عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با تغذیه بیماران کرونائی در دوران نقاهت بیماری، سفارش هایی را بیان نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سیده زهرا شریعت پناهی، به افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را طی می کنند، سفارش کرد: مصرف دمنوش ها، میوه و سبزی ها به سبب دارا بودن املاح و ویتامین ها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در روزهای نقاهت کرونا هستند و حالت نشاط آور و توان زایی در این افراد را به دنبال دارد. به گفته ی ایشان، بیماران کرونائی در روزهای نقاهت بیماری گرفتار مشکلاتی نظیر کاهش وزن، از میان رفتن بافت عضلانی، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، خستگی، اختلالات بویایی و چشایی می شوند که باید با مصرف غذاهای پرکالری و پروتئین جبران شود. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه اضافه کرد: غذاهایی که از پروتئین بیشتری شامل گیاهی یا حیوانی نظیر سوپ ها، گوشت ها و لبنیات برخوردار می باشند، می توانند کاهش وزن و عضله در دوران نقاهت کرونا را بهبود بخشند. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مصرف دمنوش ها در روزهای نقاهت کرونا را مفید برشمرد و اظهار نمود: مصرف دمنوش ها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در میان بیماران مبتلا به کرونا هستند برای اینکه با کاهش التهاب، حالت نشاط آوری و توان زایی در فرد به وجود می آورد. به گفته ی ایشان، مصرف میوه و سبزی نیز به سبب افزایش دریافت ویتامین ها و املاح باید در این دوران بیشتر مصرف شود. این متخصص تغذیه با اشاره به وجود کم اشتهایی، مشکلات تنفسی و خستگی زودرس در روزهای نقاهت بیماران کرونائی اظهار داشت: این افراد باید تعداد وعده های غذایی خودرا افزایش داده و حجم آن هر وعده را کاهش دهند. باید هر دو ساعت غذاهای با حجم کم ولی پرکالری و پر پروتئین، مصرف کنند. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: بیماران بی اشتها در دوران نقاهت بیماری کرونا باید غذاهایی نظیر شیر و عسل، میوه های طبیعی، عصاره گوشت و سوپ های میکس شده که نیازی به جویدن ندارند و بصورت مایع هستند را مصرف کنند. شریعت پناهی اشاره کرد: بیمارانی که با اختلال چشایی مواجهند، باید در پخت غذاها، از آبلیمو و ادویه های طعم دار استفاده کنند تا تمایل بیشتری به خوردن غذا پیدا کنند. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: برای تمامی افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را سپری می کنند دریافت انرژی، پروتئین و مایعات کافی ضرورت دارد. منبع: minfood.ir 1400/01/21 11:36:31 5.0 از 5 1083 تگهای خبر: آب , اشتها , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید ترکیب کلم بروکلی در پیش گیری از سکته مغزی موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود جدیدترین ها شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید معرفی ساندویچ ساز عمده وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید ترکیب کلم بروکلی در پیش گیری از سکته مغزی موثر است خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نکات تغذیه ای برای روزه دارانی که چربی خون دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی