استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی مدیركل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ به گزارش مین فود مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی ضمن اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ، اضافه کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ بعنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، بعنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است. وی ضمن اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در تمامی مراحل تولید تا عرضه، اظهار نمود: ۱- شرایط نامطلوب تولید ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری ۳- اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی ۴- شرایط نامطلوب عرضه و توزیع ۵- عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فرآورده های جانبی مرغ در کارخانجات فرآورد های گوشتی مربوطه ۶- عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری، قصابی ها و قطعه بندی ها و شرایط نامناسب نگهداری ۷ - از مهم ترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان هم نقش مهمی در ارزیابی ها دارد. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: کنترل و پایش ها در تمامی موارد مذکور از مهم ترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است. عزیزی ضمن اشاره به این که عرضه مرغ به صورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به سبب سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را هم بدنبال داشته باشد، خاطرنشان کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف هم می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همینطور در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد. منبع: مین فود 1400/04/28 08:28:40 5.0 از 5 718 تگهای خبر: بهداشت , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است جدیدترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی