استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی

مدیركل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد؛

استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی به گزارش مین فود مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی ضمن اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ، اضافه کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ بعنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، بعنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است. وی ضمن اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در تمامی مراحل تولید تا عرضه، اظهار نمود: ۱- شرایط نامطلوب تولید ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری ۳- اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی ۴- شرایط نامطلوب عرضه و توزیع ۵- عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فرآورده های جانبی مرغ در کارخانجات فرآورد های گوشتی مربوطه ۶- عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری، قصابی ها و قطعه بندی ها و شرایط نامناسب نگهداری ۷ - از مهم ترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان هم نقش مهمی در ارزیابی ها دارد. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: کنترل و پایش ها در تمامی موارد مذکور از مهم ترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است. عزیزی ضمن اشاره به این که عرضه مرغ به صورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به سبب سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را هم بدنبال داشته باشد، خاطرنشان کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف هم می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همینطور در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.


منبع:

1400/04/28
08:28:40
5.0 از 5
718
تگهای خبر: بهداشت , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است