نقش مصرف بیش از اندازه روغن ماهی در بروز فیبریلاسیون دهلیزی نتایج یك مطالعه نشان می دهد؛ مین فود: یک مطالعه جدید تأیید می کند که مکمل های روغن ماهی ممکنست خطر مبتلاشدن به یک اختلال رایج ضربان قلب را افزایش دهد، خصوصاً هنگامی که دوزهای روزانه از 1 گرم بیشتر شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بطور کلی ماهی یک غذای سالم برای قلب شمرده می شود، اما برخی مطالعات مصرف بیش از اندازه اُمگا ۳ به شکل کپسول را با افزایش ریسک فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی اختلال شایع تپش قلب، مرتبط کرده اند. در فیبریلاسیون دهلیزی، حفره های فوقانی قلب بجای انقباض مؤثر، مبتلا به اختلال می شوند. این وضعیت خطری برای جان فرد ندارد، اما با گذشت زمان می تواند منجر به عوارضی مانند نارسایی قلبی یا سکته شود. دکتر «کریستین آلبرت»، استاد قلب در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس، در این زمینه می گوید: «در حالی که تعدادی از تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در میان مصرف کنندگان امگا ۳ بالا رفته است، برخی دیگر چنین نتیجه ای را نشان نمی دهند.» در این مطالعه، نتایج هفت آزمایش بالینی قبلی که داروهای امگا ۳ و مکمل ها را آزمایش کرده بودند، مورد بررسی واقع شدند. در مجموع این بررسی شامل بیش از ۸۱ هزار بیمار بود. در طول دوره مطالعه، ۳.۶ درصد گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شده بودند. به طور کلی، پژوهشگران دریافتند شرکت کنندگان در آزمایش که اُمگا ۳ دریافت کرده بودند، در مقایسه با افرادی که دارونما دریافت کرده بودند، بطور متوسط در طول پنج سال بیشتر در معرض خطر بیشتر فیبریلاسیون دهلیزی بودند. در میان بیمارانی که بیش از ۱ گرم در روز مکمل اُمگا ۳ مصرف می کردند، خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در مقایسه با مصرف کنندگان دارونما، ۴۹ درصد بیشتر بود. در مقابل، این خطر فقط برای بیمارانی که ۱۲ میلی گرم یا کمتر از این مکمل در روز استفاده می کردند ۱۲ درصد بالا رفته بود. هنوز معین نیست که چرا مصرف اُمگا ۳ ممکنست خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی را افزایش دهد، از اینرو پژوهشگران تاکید می کنند افرادی که برای آنها مکمل اُمگا ۳ تجویز شده است نباید آنرا متوقف نمایند. منبع: مین فود 1400/07/27 10:05:49 5.0 از 5 629 تگهای خبر: بیمار , پزشك , دارو , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی