روغن پالم به پیشرفت سرطان کمک می نماید

مطالعات محققان اسپانیایی نشان می دهد؛

روغن پالم به پیشرفت سرطان کمک می نماید مین فود: تحقیقات جدید روی موش ها نشان میدهد که ماده موجود در روغن پالم ممکنست موجب متاستاز سرطان شود.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، اسیدهای چرب بلوک های اصلی سازنده چربی در بدن ما و غذایی است که می خوریم. آنها می توانند بعنوان سوخت برای مسیرهای متابولیک عمل کنند. اسیدهای چرب برای سلامتی ضروری هستند، اما تغییر متابولیسم و جذب اسیدهای چرب یکی از مشخصه های متاستاز سرطان است.
سه نوع اصلی اسید چرب وجود دارد که برمبنای شیمی آنها طبقه بندی می شوند:
• اسیدهای چرب مونوغیراشباع، که با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند؛
• اسیدهای چرب پلی غیراشباع، که در مقابل خطر زوال عقل و بیماری عروق کرونر قلب محافظت می کنند؛ و
• اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس که با افزایش ریسک بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند.
سلول های سرطانی می توانند متابولیسم خودرا برای تولید انرژی مورد نیاز برای رشد و بقای نهایی خود تغییر دهند. متابولیسم اسیدهای چرب نقش مهمی در تامین انرژی و ماکرومولکول ها برای پیشرفت سرطان دارد.
اکنون نتایج یک پژوهش نشان داده است که اسید پالمتیک، یک نوع اسیدچرب موجود در روغن پالم، که از مواد تشکیل دهنده رایج در تولید کیک، بیسکویت و شکلات است، می تواند روند متاستاز یا گسترش سرطان را افزایش دهد.
متاستاز زمانی اتفاق می افتد که سلول های سرطانی از توده اصلی تومور دور شده و وارد جریان خون یا لنفاوی می شوند و به آنها اجازه می دهند حرکت کنند و به تومور در سایر قسمت های بدن تبدیل شوند.
دکتر «سالوادور آزنار بنیتا»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقات زیست پزشکی در بارسلونا، سلول های سرطانی دهان و پوست انسان را در معرض سه ماده غذایی حاوی اسید پالمیتیک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک قرار دادند. بعد از ۴ روز قرار گرفتن در معرض این اسیدهای چرب، پژوهشگران سلول ها را به موش ها منتقل کردند. موش ها یک رژیم غذایی معمولی دریافت نمودند.
نتایج نشان داد هیچیک از اسیدهای چرب موجب تشدید سرطان نشدند، اما اسید پالمیتیک، موجب افزایش بیان ژن های در رابطه با متاستاز و اندازه ضایعات متاستاتیک موجود شد.
اثرات اسیدچرب ممکنست بسته به نوع تومور متفاوت باشد. بعنوان مثال، در این مطالعه مشخص شد اسید اولئیک از گسترش هر دو سرطان دهان و پوست جلوگیری می کند، اما مطالعات قبلی نشان میدهد که این اسید موجب گسترش سرطان دهانه رحم می شود.
پروفسور «علی شیلاتی فرد»، یکی از نویسندگان این مطالعه و مدیر موسسه اپی ژنتیک Simpson Querrey، می گوید: «تنظیم متاستاز آخرین راهکار برای درمان سرطان است و نشان میدهد که یافته ها ممکنست منجر به نسلی از درمان های جدید متمرکز بر متابولیسم اسیدهای چرب شود.»


منبع:

1400/09/05
13:39:43
5.0 از 5
626
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است