نوشیدن قهوه ریسک مبتلا شدن به آلزایمر را می کاهد محققان استرالیایی می گویند؛ به گزارش مین فود نتایج یک تحقیق طولانی مدت نشان داده است که نوشیدن مقادیر زیاد قهوه امکان دارد احتمال مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ادیت کوان استرالیا در مطالعه ای به بررسی این مورد پرداختند که آیا مصرف قهوه بر میزان زوال شناختی بیشتر از ۲۰۰ استرالیایی در طول یک دهه تاثیر گذاشته است یا خیر. دکتر «سامانتا گاردنر»، محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «نتایج نشان داد که بین قهوه و چندین نشانگر مهم در رابطه با بیماری آلزایمر ارتباط وجود دارد.» او اظهار داشت: «ما دریافتیم شرکت کنندگانی که هیچ اختلالی در حافظه نداشتند و در ابتدای مطالعه مصرف قهوه شان بیشتر بود، با خطر کمتر مبتلا شدن به اختلالات شناختی خفیف که اغلب پیش از بیماری آلزایمر روی می دهد، یا مبتلا شدن به بیماری آلزایمر در طول مطالعه روبرو بودند.» محققان دریافتند نوشیدن قهوه بیشتر نتایج مثبتی در ارتباط با حوزه های خاصی از عملکرد شناختی، بخصوص عملکرد اجرایی که شامل برنامه ریزی، خودکنترلی و توجه است، داشت. همچنین بنظر می رسد مصرف بیشتر قهوه با کُند کردن روند تجمع پروتئین آمیلوئید در مغز، عاملی کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر، مرتبط می باشد. دکتر گاردنر در ادامه اضافه کرد: «اگرچه تحقیقات بیشتری در این حوزه مورد نیاز است، اما این مطالعه دلگرم کننده بود چونکه نشان داد نوشیدن قهوه می تواند راهی آسان جهت کمک به تاخیر در شروع بیماری آلزایمر باشد.» به گفته وی، «این نوشیدنی می تواند بخصوص برای افرادی که در معرض خطر زوال شناختی هستند اما هیچ علامتی ندارند، مفید باشد.» محققان معتقدند امکان دارد بتوان بعضی از دستورالعمل های روشنی را ایجاد کرد که افراد می توانند در میانسالی از آنها پیروی کنند و این امر بتواند تأثیری پایدار داشته باشد. دکتر گاردنر اظهار داشت: «اگر متوسط فنجان قهوه ای که در خانه تهیه می شود ۲۴۰ گرم باشد، افزایش آن به دو فنجان در روز می تواند به صورت بالقوه زوال شناختی را تا ۸ درصد بعد از ۱۸ ماه کم کند.» «همچنین میتوان شاهد کاهش ۵ درصدی تجمع آمیلوئید در مغز در همان دوره زمانی بود.» در بیماری آلزایمر، آمیلوئید با تجمع در کنارهم، پلاک هایی را تشکیل می دهد که برای مغز سمی هستند. محققان هنوز به صورت دقیق مشخص نکرده اند که کدام ترکیبات قهوه در تأثیرات مثبت آن بر سلامت مغز نقش دارند. 1400/09/09 12:13:10 5.0 از 5 848 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی