گوشت قرمز به قلب لطمه می رساند محققان مجدداً تاكید می كنند؛ مین فود: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که در دوستداران گوشت قرمز ممکنست خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی بوسیله زنجیره ای از رویدادهایی که در روده رخ می دهد افزایش یابد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، خیلی از مطالعات طی سال ها رژیم های غذایی حاوی گوشت های قرمز و فرآوری شده را با افزایش ریسک بیماری قلبی و سکته مرتبط دانسته اند. با این وجود، این نوع شواهد ثابت نمی کند که اگر مشکل گوشت قرمز است، دلیل آن چیست. یافته های جدید دلیلهای زیادی در مورد چرایی این مساله ارائه می کنند. محققان دریافتند که برخی باکتری های خاص روده، که در مصرف کنندگان گوشت قرمز فراوان تر است، در تبدیل یک ماده مغذی غذایی به نام "کارنیتین" به یک ماده شیمیایی موسوم به TMAO که به افزایش لخته شدن خون و گرفتگی عروق کمک می نماید، نقش دارند. مطالعه جدید، یکی از تازه ترین مواردی است که به بررسی رابطه بین رژیم غذایی، میکروبیوم روده و سلامت انسان پرداخته است. «میکروبیوم» به مجموعه وسیعی از باکتری ها و سایر میکروب ها اطلاق می شود که بطور طبیعی در بدن انسان، خصوصاً روده زندگی می کنند. تحقیقات در سالهای اخیر نشان میدهد این میکروب های روده نه فقط در هضم غذا، بلکه در دفاع از سیستم ایمنی، عملکرد مغز و سلامت سیستم قلبی عروقی نقشی حیاتی دارند. دکتر «استنلی هازن»، یکی از نویسندگان این مطالعه و مدیر مرکز میکروبیوم و سلامت انسانی کلینیک کلیولند، اظهار داشت: «ثابت شده است افرادی که رژیم های غذایی سرشار از گوشت قرمز دارند، به طور معمول نسبت به افرادی که گوشت قرمز کمی مصرف می کنند، در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و سکته هستند.» مظنون قدیمی پژوهشگران دراین زمینه، چربی اشباع بود که تقریباً منحصراً در محصولات حیوانی یافت می شد. چربی اشباع شده می تواند کلسترول بد LDL را افزایش دهد که به بروز بیماریهای قلبی عروقی منجر می شود. اما بگفته هازن، «تحقیقات نشان داده است که هر گونه اثرات نامطلوب چربی اشباع شده برای توضیح خطرات بیش از اندازه بیماری قلبی در رابطه با مصرف زیاد گوشت قرمز کافی نیست. باید مکانیسم های دیگری نیز وجود داشته باشد.» به گفته پژوهشگران، تغییر رژیم غذایی موجب تغییر محیطی می شود که میکروب های روده را تغذیه می کند. منبع: مین فود 1400/10/19 20:20:39 5.0 از 5 736 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی