یکی دیگر از عوارض کووید در کودکان به گزارش مین فود نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد: کودکان بیشتری بعد از مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ بد غذا می شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، متخصصان علوم پزشکی در انگلیس دریافتند که کروناویروس منجر شده تعداد قابل توجهی از کودکان به بیماری پاروسمی (بویایی پریشی) گرفتار شده اند؛ اختلالی که در آن افراد بوی عجیب و اغلب ناخوشایندی از مواد غذایی تجربه می کنند. برای افرادی که به این عارضه مبتلا هستند، شکلات می تواند بوی بنزین و لیمو بوی کلم پوسیده را بدهد. کارشناسان اظهار داشتند: این کودکان بعد از مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ به سختی می توانند غذاهایی را که پیش از این دوست داشتند با میل بخورند. در خیلی از موارد این بیماری سبب می شود کودک مصرف آن ماده غذایی را کنار بگذارد و امکان دارد برای خیلی از آنها اصلا غذا خوردن مشکل باشد. تصور می شود که پاروسمی پیامد این مسئله است که گیرنده های بویایی کمتری کار می کنند و سبب می شود فرد تنها بعضی از اجزای بو و رایحه را احساس کند. به گزارش مین فود به نقل از اسکای نیوز، تخمین زده شده که ۲۵۰ هزار بزرگسال در انگلیس در نتیجه مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ مبتلا به اختلال پاروسمی شده اند. اما در چند ماه گذشته بخصوص از سپتامبر گذشته که کووید-۱۹ در کلاس های درس شایع تر شد، مشاهده شده که این بیماری کودکان را هم تحت تأثیر قرار می دهد. منبع: minfood.ir 1400/10/28 16:14:44 5.0 از 5 603 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تجربه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی