مصرف شیر و لبنیات را در هوای آلوده فراموش نکنید به گزارش مین فود، آلودگی های محیطی می توانند از راه تداخلات انسانی یا پدیده های طبیعی اتفاق بیفتند. آلودگی های محیطی در هوا، مهم ترین عامل خطر در بروز بیماری های تنفسی، ریوی، آسم، پوستی، چشمی و سرطان بوده و به مرور زمان می توانند باعث آلزایمر و پارکینسون شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، منبع آلودگی از حجم کوچک مثل خاکستر سیگار تا حجم بزرگ مثل سوخت ماشین ها و فعالیتهای صنعتی را در برمی گیرد. این ذرات آلوده به مرور زمان سبب بروز بیماری های تنفسی، ریوی و سرطان می شوند. آلودگی محیطی با بیشتر مرگ و میرها ارتباط مستقیم دارد.بر همین اساس کارشناسان تغذیه مصرف شیر و لبنیات کم چرب را به همه گروههای سنی به صورت روزانه و به خصوص افراد تحت خطر در کارخانه ها و معدن ها و همینطور محیط های کاری پرتوزا سفارش می کنند. همانطور که می دانید مکانهای آلوده دارای فلزات سنگین همچون سرب است که به سادگی از راه تنفس بعنوان یک سم وارد بدن می شوند. شیر منبع پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم است و این ریزمغذی ها می توانند فلزات سنگین از قبیل سرب را مهار کرده تا در بدن پخش نشوند و از راه ادرار و مدفوع دفع شوند. همینطور مصرف شیر و فراورده های آن سبب نرم شدن مخاط تنفسی می شود.در زیر گروه شیر و لبنیات هرم غذایی توضیح داده شده است: گروه شیر و لبنیات: شامل شیر و فرآورده های آن مانند ماست، پنیر، کشک، بستنی و دوغ است. این گروه دارای کلسیم، پروتئین، فسفر، ویتامین B۱۲ و B۲ و سایر مواد مغذی بوده و بهترین منبع تأمین کننده کلسیم هستند که برای رشد و استقامت استخوان و دندان ضروریست.میزان سفارش شده مصرف روزانه لبنیات بین دو تا سه واحد است.یک واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر معمولی معادل یک و نیم قوطی کبریت یا یک چهارم لیوان کشک یا دو لیوان دوغ یا یک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه.باید توجه کرد که یک لیوان شیر کم چرب ۲۴۰ سی سی شامل ۱۰۲ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۱۲ گرم کربوهیدرات، ۱۳ گرم قند، ۲ گرم چربی و حاوی منیزیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم و ویتامین دی، B۱۲ و B۲ است. 1401/09/04 13:20:23 5.0 از 5 454 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی