مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود به گزارش مین فود، در ماه مبارک رمضان با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا، می توانید نیازهای تغذیه ای شامل آب، املاح، ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کنید. در این میان سحری یکی از وعده های مهم غذایی این ایام است که به هیچ عنوان نباید فراموش شود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، خیلی ها فکر می کنند هنگام سحر باید غذاهای پرچربی و پرکالری بخورند که در طول روز احساس گرسنگی نکنند اما باید بدانید مصرف موادغذایی پرچربی به ویژه در هوای گرم سبب تشنگی شدید و کم آبی بدن می شود. بهتر است در وعده سحری از مواد غذایی پر فیبر مثل میوه ها و سبزی ها استفاده کنید. مواد غذایی پرفبیر آب زیادی در خود جذب می کنند و بدن می تواند آنرا به آهستگی جذب نماید و احساس تشنگی دیرتر عارض شود. از طرفی مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و بخصوص بین غذا سفارش نمی شود چون سبب رقیق شدن شیره معده و آنزیم های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می شود. از نوشیدن بیش از حد چای در وعده سحری اجتناب کنید چون چای موجب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی که بدن شما در طول روز به آن احتیاج دارد، می شود. برخلاف تصور برخی افراد، روزه بدون سحری نه فقط سبب کاهش وزن نمی گردد، بلکه به سبب افت شدید قند خون طی روز سبب می شود تا شخص روزه دار در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و همین موضوع در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می شود. مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری سفارش نمی گردد. مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین سبب ورود قندخون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قندخون می شوند. بدین سان مصرف مـــواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده در وعده سحری سبب می شود شخص زودتر گرسنه شود. از آنجائیکه میوه ها نیز حاوی قندهای ساده هستند سفارش می شود در وعده سحری کمتر مصرف شوند. بهتر است انواع میوه را که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی هستند در وعده افطار و یا در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید. بنابر اعلام بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای کاهش تشنگی می توانید از لیمو ترش و سبزی خوردن و سالاد در وعده سحری استفاده کنید. همین طور در هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک مانند کوکوسیب زمینی، کوکوسبزی، کتلت، انواع کباب و همین طور از مصرف زولبیا، حلواهای شیرین و چرب، غذاهایی که با ادویه جات زیاد تهیه می شوند، سس مایونز، خامه، سوسیس، کالباس و دیگر غذاهای آماده به سبب ایجاد تشنگی خودداری کنید. از غلات و حبوبات به میزان دلخـواه در ترکیبات غذایی سحری برای جلوگیری از افت قندخون در طول روزه داری و برای جلوگیری از یبوست استفاده کنید. سبزی ها هم با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند. 1402/01/02 13:14:59 5.0 از 5 324 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بهداشت , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی