رژیم غذایی پرقند علایم بیماری التهابی روده را تشدید می کند مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی با قند بالا علایم بیماری التهابی روده را در مدل موش های آزمایشگاهی بدتر می کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیش از ۶ میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری التهابی روده مبتلا هستند که یک اصطلاح کلی برای بیماری کرون و کولیت اولسراتیو، که هر دو موجب التهاب روده می شوند، است. رژیم غذایی یک فرد نقش مهمی در افزایش ریسک ابتلاء به بیماری التهابی روده و کاهش علایم آن دارد. تحقیقات قبلی رژیم غذایی با قند بالا را با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری التهابی روده مرتبط می کند. محققان دانشگاه پیتزبورگ پنسیلوانیا دریافتند که رژیم غذایی با قند بالا علایم بیماری التهابی روده را در مدل موش های آزمایشگاهی تشدید می کند. بیماری التهابی روده زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به روده ها حمله می کند و موجب التهاب، درد و تورم در روده می شود. «تیم هَند»، دانشیار اطفال و ایمونولوژی در بیمارستان کودکان UPMC در دانشگاه پیتزبورگ و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «شکر در رژیم غذایی کشورهای پردرآمد فراگیر است و بطور متوسط یک نفر در هفته یک کیلوگرم قند مصرف می کند. این مقدار قند برای گونه ما بی سابقه است و ازاین رو این که چگونه سطوح بالای مصرف قند امکان دارد بر پاسخ روده به لطمه تأثیر بگذارد، به نظر می آید یک سوال بموقع و مهم باشد.» برای این مطالعه، پژوهشگران از یک مدل موش برای آزمایش تأثیر یک رژیم غذایی استاندارد یا با قند بالا بر بیماری التهابی روده استفاده کردند. دانشمندان گزارش دادند که در طول این مطالعه، همه موش هایی که از رژیم غذایی با قند بالا تغذیه می شدند، طی ۹ روز بعد از آزمایش ۱۴ روزه مردند. تمام موش هایی که با رژیم غذایی استاندارد تغذیه می شدند تمام ۱۴ روز زنده ماندند. در پایان آزمایش، پژوهشگران روده بزرگ موش هایی را که بعد از خوردن یک رژیم غذایی با قند بالا مرده بودند، بررسی کردند و دریافتند که این رژیم از روند بهبود یا بازسازی روده جلوگیری می کند. دکتر هَند توضیح داد: «روده مانند پوست از یک لایه اِپیتلیال پوشیده شده است، اما لایه ای از مخاط روی سطح آنرا فراگرفته است. این سد روده ای باید هر سه تا پنج روز یکبار خودرا بازسازی کند و این کار را بوسیله عملکرد سلول های بنیادی انجام می دهد.» وی در ادامه اضافه کرد: «همانطور که می توانید تصور کنید، این سلول های بنیادی در بازسازی اِپیتلیوم لطمه دیده بسیار مهم هستند و باید حتی سریع تر تقسیم شوند تا جایگزین سلول های مرده و لطمه دیده شوند. آن چه ما دریافتیم این بود که غلظت بالای قند بطور مستقیم بر توانایی سلول های بنیادی در روده برای بازسازی در پاسخ به لطمه تأثیر می گذارد. در وضعیت قند بالا، زمانیکه سلول های بنیادی روده باید عملکرد خودرا بالا برند، قادر به انجام این کار نبودند.» یافته های مطالعه نشان داده است که افراد مبتلا به التهاب روده از نوشیدنی های شیرین و آب نبات هایی که می توانند به سرعت مقدار زیادی شکر مصرف کنند، اجتناب کنند. 1402/03/13 15:43:59 5.0 از 5 374 تگهای خبر: آب , استاندارد , ایمنی , برند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید معرفی ساندویچ ساز عمده نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید جدیدترین ها ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید معرفی ساندویچ ساز عمده وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید ترکیب کلم بروکلی در پیش گیری از سکته مغزی موثر است خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نکات تغذیه ای برای روزه دارانی که چربی خون دارند انبار برای اثاث منزل تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی