نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و مبتلا شدن به برخی بیماری ها

بررسی مطالعات نشان می دهد؛

نقش تند غذا خوردن در اضافه وزن و مبتلا شدن به برخی بیماری ها مین فود: به قول محققان، تند غذا خوردن در بلندمدت با مصرف بالاتر كالری، اضافه وزن و افزایش ریسك مبتلا شدن به برخی بیماری ها مرتبط می باشد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات نشان می دهند سریع غذا خوردن و خوب نجویدن غذا می تواند خطراتی برای سلامت داشته باشد كه در ادامه به بعضی از آنها اشاره می گردد.
دیابت
مطالعه سال ۲۰۱۲ محققان لیتووانی نشان داده است دیابت می تواند نتیجه احتمالی تند غذا خوردن باشد. دیابت نوع۲ می تواند ناشی از مقاومت انسولین باشد، شرایطی كه در آن سلول های بدن نمی توانند به درستی به هورمون انسولین واكنش نشان دهند.
دكتر «تاكایوكی یاماجی» از دانشگاه هیروشیما ژاپن در این باره می گوید: «زمانیكه افراد به سرعت غذا می خورند زود احساس سیری نمی كنند و در نتیجه بیش از حد غذا می خورند. تند غذا خوردن باعث نوساناتی در گلوكز شده كه می تواند منجر به مقاومت انسولین شود.»
مشكلات قلبی
دكتر یاماجی در مطالعه خود به مدت ۵ سال به بررسی بیش از ۱۰۰۰ شركت كننده پرداخت. شركت كنندگان برپایه سرعت غذاخوردن به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی و سریع. نتایج نشان داد گروهی كه سریع غذا می خوردند در بالاترین رده مبتلا شدن به سندروم متابولیك قرار داشتند كه آنها را در معرض خطر جدی بیماری قلبی و سكته قرار می داد.
سندروم متابولیك می تواند شامل فاكتورهای پرخطری نظیر فشارخون بالا، كمبود كلسترول خوب یا HDL و اضافه وزن باشد.
طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریكا، در آینده سندروم متابولیك بر سیگار كشیدن پیشی گرفته و تبدیل به فاكتور پرخطر اصلی بیماری قلبی خواهد شد.
چاقی
مطالعات نشان داده اند كه سریع غذا خوردن منجر به رضایتمندی كمتر از غذا و مصرف كالری بیشتر می گردد كه در نتیجه ریسك چاقی را به شكل قابل توجهی بالا می برد. تند غذا خوردن باعث می گردد بدن نتواند احساس سیری را به موقع به مغز مخابره كند.
ریفلاكس معده
غذا نجویده ای كه در حجم بالا به سمت معده جاری می گردد می تواند منجر به ریفلاكس معده شود. عوارض در رابطه با آن شامل سوءهاضمه، سوزش معده، حالت تهوع، درد شكمی و مشكل در بلع است.
خفه شدن
هم كودكان و هم افراد بزرگسال ممكن است در نتیجه تند خوردن غذا و به اندازه كافی نجویدن، دچار خفگی شوند. صحبت كردن و خندیدن در طول غذا خوردن هم باعث افزایش ریسك خفگی در طول غذا خوردن می گردد.

1397/02/16
13:36:00
5.0 از 5
4731
تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , چاقی , غذا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است