آدامس بدون اسپارتام بخورید مین فود: وجود ماده ای به نام اسپارتام در آدامس، بعد از ورود به بدن تبدیل به ماده ای می گردد كه عوارض جبران ناپذیری دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یكی از خوراكی هایی كه نوع خارجی آن در كشور، بیشتر مورد استقبال مصرف كنندگان قرار می گیرد، آدامس است. خوراكی به ظاهر كم اهمیت كه طرفداران زیادی دارد و مصرف كنندگان آن در كشور ما ترجیح می دهند نوع خارجی آن را تهیه كنند. در بعضی مواقع حتی علاقمندان به این خوراكی میان محصول با كیفیت ایرانی و كالای كم كیفیت خارجی، مورد دوم را انتخاب می كنند چون هم ظاهر گول زننده و بهتری دارد و هم به اصطلاح خارجی است. این در شرایطی است كه امروز شاهد تولید آدامس های مرغوب در كشور هستیم. یكی از این كارخانه های تولید آدامس هم اكنون مشغول تولید محصولی است كه به لحاظ كیفی با خیلی از برندهای شناخته شده دنیا برابری می كند و به خیلی از كشورها هم صادر می گردد. از خصوصیت های برجسته این محصول حذف اسپارتام بعنوان یكی از معروف ترین و پرمصرف ترین شیرین كننده های مصنوعی دنیا، از آدامس است. این در شرایطی است كه اسپارتام بعد از ورود به بدن و اتفاق افتادن یكسری فعل و انفعالات تبدیل به ماده ای می گردد كه عوارض جبران ناپذیری دارد. این كارخانه به جای استفاده از اسپارتام از ماده شیرین كننده مصنوعی با كیفیت و گران تری بهره برده تا سلامت مصرف كنندگان تضمین شود. محمد كریمی مدیرعامل كارخانه تولید كننده آدامس، در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اهداف و برنامه های این كارخانه در سال پشتیبانی از كالای داخلی، اظهار داشت: در درجه اول ما تولیدكنندگان باید مصرف كنندگان ایرانی كه همیشه لایق بهترین ها هستند و گاها آنها را از خودمان رنجانده ایم، راضی نماییم و كالایی عرضه دهیم كه مصرف كننده به كالای ایرانی اعتماد و اطمینان پیدا كند و با خیال راحت سراغ محصولات داخلی برود. از طرفی مردم هم باید از میان كالاهای داخلی سراغ كالای بهتر بروند تا هر دو كنار هم موفق به تحقق شعار امسال شویم و بزودی بتوانیم از واردات خیلی از كالاها بی نیاز شویم. به واسطه این همكاری دوطرفه میان مصرف كنندگان و تولیدكنندگان، مشاغل زیادی برای جوانان كه وارد بازار كار شده اند، تولید می گردد. كریمی اضافه كرد: این كارخانه در زمان احداث با ۳۰ تا ۴۰ نفر شروع به كار كرد ولی امروز بیش از ۱۵۰ نفر در این مجموعه مشغول كار هستند و خوشحالیم كه توانستیم در جهت اشتغال زایی قدمی برداریم. اگر بازار محصول ما رونق پیدا كند و هموطنانمان از كالای قاچاق و بی كیفیت استقبال نكنند، بیشتر می توانیم اشتغال آفرینی نماییم. وی در مورد صادرات این محصول ایرانی، توضیح داد: محصولات ما علاوه بر استانداردهای كلی كه یك محصول باید داشته باشد استانداردهای سخت گیرانه دیگری هم دارد كه در داخل خود مجموعه ما لحاظ می گردد. علتش هم این است كه بتوانیم علاوه بر عرضه محصول در بازارهای داخلی، در عرصه بین الملل هم حرفی برای گفتن داشته باشیم. همین مبحث سبب شده تا به امروز به كشورهایی مثل انگلستان، روسیه، استرالیا، بحرین، قطر، ارمنستان، لبنان، كویت و...، صادرات داشته باشیم. 1397/03/09 18:43:34 5.0 از 5 4880 تگهای خبر: خوراكی , شیر , كیفیت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی فقط 5 درصد شیرخشک های نوزادان وارداتی است شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار چند درصد داروخانه ها در عرضه شیرخشک تخلف کرده اند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی