برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، نمونه برداری در كارخانجات در گفتگو با مهر مطرح شد؛ مین فود: مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به تشریح دستورالعمل برچسب گذاری موادغذایی مشمول تراریختگی، كه به معاونین غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشكی ابلاغ گردیده است، پرداخت. دكتر وحید مفید در گفتگو با خبرنگار مهر، به اجبار كارخانجات تولید مواد غذایی كه می بایست از برچسب تراریختگی استفاده كنند، اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به مشكلاتی كه در اجرای برچسب گذاری محصولات غذایی بر اساس سنجش كمی تركیبات تراریخته در عمل محتمل است، مقرر شد پس از این تمامی محصولات غذایی حاصل از دانه های روغنی نظیر ذرت، سویا، كلزا، و پنبه دانه تراریخته به صورت خاص و یا تركیبی با هر درصدی هم لگو شوند و هم در مقابل جزء تراریخته عبارت «تغییر یافته ژنتیكی یا تراریخته» درج شود. وی توضیح داد: در واقع بحث كمیت سنجی مطرح نبوده و صرفا وجود و یا عدم وجود جزء تراریخته در فرمولاسیون محصول، برچسب آن را مشمول درج لگو و عبارت ترایختگی می كند. مفید تصریح كرد: در صورتیكه متقاضی بنا بر مستندات معتبر مدعی عدم تراریختگی محصول باشد باید فرم تعهدنامه عدم تراریختگی مطابق با دستورالعمل اجرایی وزارت بهداشت در مورد موجود زنده تغییر ژنتیكی یافته و فرآورده های آن در رابطه با مواد غذایی را تكمیل كرده و با سایر مستندات در محلی مناسب كه دسترسی همكاران ناظر در دانشگاه های علوم پزشكی به سهولت میسر باشد، نگهداری نمایند. مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: طبق این دستورالعمل، از محموله های تراریخته به صورت رندم نمونه برداری جهت راستی آزمایی تعهد عدم تراریختگی صورت خواهد گرفت. مفید اضافه كرد: با عنایت به اینكه در بعضی از كارخانجات از قبل مقادیری برچسب موجود است، لازم است تمامی موجودی برچسب های مواد غذایی مشمول كارخانجات تحت نظارت دقیقا شمارش شده و زمان اتمام آنها از سوی واحد تولیدی به صورت منطقی مشخص شود. وی اظهار داشت: مقرر گردیده تا آخر برچسب های موجود درج لگو تراریختگی و عبارت تراریخته در مقابل جزء تراریخته با «جت پرینتر» و پس از اتمام موجودی برچسب های هر كارخانه، لگو و عبارت تراریخته در برچسب های جدید با شرایطی كه در بخشنامه های قبلی اعلام شده، چاپ شود. 1397/07/01 00:15:22 5.0 از 5 4897 تگهای خبر: پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی