خاصیت بادام زمینی برای چاپكی مغز

خاصیت بادام زمینی برای چاپكی مغز مین فود: مطالعه جدید نشان داده است مصرف روزانه مغزیجات آجیلی نظیر بادام زمینی و پسته می تواند فركانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چاپكی ذهن را ارتقاء بخشد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات قبلی اثبات نموده اند كه مغزیجات آجیلی نقش مهمی در حفاظت از قلب، مقابله با سرطان، كاهش التهاب و آهسته كردن روند پیری دارند.
در مطالعه جدید، تاثیرات مصرف منظم شش گونه مغز آجیلی شامل بادام، بادام هندی، بادام زمینی، پیكن (گردوی گرمسیری بومی آمریكا)، پسته و گردو بررسی شد.
نوار مغز یا الكتروانسفالوگرام (EEG) بر روی شركت كنندگانی كه مغزیجات آجیلی خورده بودند انجام شد تا قدرت سیگنال های موج مغز اندازه گیری شود.
نتایج نشان داد پسته باعث تولید بیشترین واكنش موج گاما می گردد كه در پردازش شناختی، حفظ اطلاعات، یادگیری، ادراك و حركت سریع چشم در طول خواب نقش اساسی دارد.
از سوی دیگر، بادام زمینی كه جزء حبوبات رده بندی می شود، باعث تولید بالاترین واكنش دلتا می گردد كه با سیستم ایمنی سالم، التیام طبیعی زخم های بدن و خواب عمیق مرتبط می باشد.
لی برك، پژوهشگر ارشد از موسسه دین آمریكا، در این باره می گوید: «یافته های این مطالعه به خوبی اثبات كرد كه مغزیجات آجیلی همان اندازه كه برای سلامت بدن مفید هستند برای عملكرد مغز هم خوب هستند. »
در این مطالعه مشخص شد تمامی مغزیجات آجیلی دارای میزان بالا آنتی اكسیدان های سودمند هستند و گردو حاوی بالاترین میزان آنتی اكسیدان در میان تمامی مغزیجات است.
 

1396/09/10
01:12:49
5.0 از 5
4852
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , تغذیه , رژیم غذایی
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است