معاون وزیر بهداشت: كمتر از 10درصد اختراعات ملی ثبت جهانی می شوند

معاون وزیر بهداشت: كمتر از 10درصد اختراعات ملی ثبت جهانی می شوند مین فود: تهران - ایرنا - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی برلزوم تولید تسهیلات برای افزایش ثبت بین المللی اختراعات ملی تصریح كرد و اظهار داشت: هم اكنون كمتر از 10 درصد اختراعات ملی، ثبت جهانی می شوند.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر رضا ملك زاده روز شنبه در كارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالكیت معنوی، مدیریت مالكیت معنوی و تجاری سازی فناوری برای مدیران فناوری موسسات در سالن همایش های رازی، اظهار نمود: هرچند روند اختراعات در كشور در حال افزایش است اما ثبت بین المللی از مهمترین مشكلات مخترعان در این زمینه است.
وی ادامه داد: هرچند امكان ثبت بین المللی اختراعات وجود دارد اما هزینه بالا و دسترسی نداشتن به نظامی كه این كار را تسهیل كند همچون مشكلات این حوزه است كه برای توسعه این روند باید تسهیلات مناسب فراهم گردد.
وی ادامه داد: باتوجه به اینكه خیلی از اختراعات ما ثبت بین المللی نمی شود، ما جایگاه خوبی در نوآوری و اختراعات برپایه ثبت های بین المللی نداریم. موقعی می توانیم جایگاه واقعی خویش را بدست آوریم كه امكان ثبت اختراعات ملی به صورت بین المللی وجود داشته باشد.
معاون وزیر بهداشت به گسترش اختراعات در حوزه پزشكی و سلامت اشاره كرد و اظهار داشت: سلول های بنیادی، بیوتكنولوژی، نانوتكنولوژی، داروسازی، فناوری ژنتیك و تجهیزات پزشكی همچون موضوعاتی است كه شاهد گسترش اختراعات هستیم.

** كمیته تخصصی مالكیت فكری، ثبت اختراع و نوآوری وزارت بهداشت راه اندازی شد
وی اظهار نمود كه كمیته تخصصی مالكیت فكری، ثبت اختراع و نوآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از حدود یك ماه پیش در این وزارتخانه به راه افتاده است.
معاون وزیر بهداشت، ارتقای رتبه علمی و فناوری دانشگاه های علوم پزشكی، توانمندسازی پژوهشگران و فناوران با مصادیق مالكیت معنوی، ثبت اختراع و نوآوری، تولید بستری انگیزشی برای جذب حداكثری پژوهشگران به اختراعات و توسعه فرهنگ نوآوری و اختراع و حفاظت از دارایی های فكری فناوران یا نوآوران دانشگاه را از اهداف این كمیته برشمرد.
ملك زاده، تولید ثروت از مالكیت فكری و تولید بازار اختراع و كسب درآمد از آنها، هدایت مراكز تحقیقاتی و شركت های به سمت نوآوری قابل ثبت در بازارهای داخلی و خارجی، كمك به جهت دهی رساله های دانشجویان علوم پزشكی كشور در جهت تجاری سازی، عرضه مشاوره به معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در زمینه مالكیت معنوی و اختراع و شناسایی و معرفی طرفیت های موجود در داخل و خارج كشور برای توسعه فناوری مبتنی بر اختراعات از دیگر اهداف این كمیته اعلام نمود.
وی به اقدامات این كمیته اشاره كرد و اظهار داشت: سیاستگذاری در زمینه مالكیت معنوی، ثبت اختراع و نوآوری علوم پزشكی و تجاری سازی اختراعات، تشكیل شبكه همكار دفاتر زمینه مالكیت معنوی، ثبت اختراعات و نوآوری حیطه سلامت، بسترسازی و آموزش به دانشجویان و اعضای هیات علمی، همكاری با قوه قضائیه در مورد داروری اختراعات در حیطه سلامت و همكاری با سازمان مالكیت فكری سازمان ملل (WIPO) همچون اقدامات این كمیته خواهد بود.
كارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالكیت معنوی - مدیریت مالكیت معنوی و تجاری سازی فناوری برای مدیران فناوری موسسات از امروز ( 18 آذر ماه) در سالن همایش های رازی شروع بكار كرد و تا فردا به كار خود ادامه خواهد داد.
علمی ** 1201 **1440
خبذنگار: عبدالكریم جبارپور** انتشار: گلشن


1396/09/18
00:53:37
5.0 از 5
4729
تگهای خبر: سلامت , وزارت بهداشت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است