ایرانیان گرفتار كمبود ویتامین D، بزرگسالان بیشتر دچارند مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: كمبود ویتامین D در ۷۰ درصد از بزرگسال و ۶۷ درصد نوجوانان كشور شایع است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، با اشاره به مطالعات صورت گرفته در دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشكی تهران و آزمایشگاه ملی سلامت در زمینه ریزمغذی ها، اضافه كرد: تمام گروه های سنی در كشور با كمبود ویتامین D مواجهند، بطوریكه كمبود این ویتامین در ۶۷ نوجوانان، ۸۶ درصد زنان باردار، ۶۲ درصد كودكان ۶ ساله و ۷۰ درصد بزرگسالان شایع است.وی با اشاره به نتایج غیرقابل جبران كمبود ویتامینD و تحمیل هزینه های هنگفت به نظام سلامت، اظهار نمود: كمبود این ویتامین خطر مبتلا شدن به بیماری های غیرواگیر، مانند دیابت بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، ام اس، آسم، آلرژی، پوكی استخوان و...، را زیاد می كند.مدیر كل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه كرد: راهكار موثر و عملی كه می تواند شیوع كمبود ویتامین D را در كشور كم كند، غنی سازی مواد غذایی با این ویتامین است كه با عنایت به اجرای برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك در كشور، برنامه افزودن ویتامین D هم بعنوان یك راهكار، می تواند اثربخش باشد.وی با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با ویتامین D در اولویت برنامه های معاونت بهداشت و سازمان غذا و دارو است، خاطرنشان كرد: پایلوت این برنامه به مدت یك سال با كمك های تكنیكی مشاوران بین المللی از سازمان بهداشت جهانی و یونیسف در بیرجند اجرا می گردد.عبدالهی تصریح كرد: در طول اجرای پایلوت این برنامه، قابلیت اجرایی و پروتكل كنترل كیفیت تدوین می گردد و بعد از آن ویتامین D هم در برنامه ملی غنی سازی آرد قرار می گیرد.وی با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با ویتامین D در نان های چهارگانه تافتون، سنگك، لواش و بربری كه در برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك هستند، انجام می شود، اظهار داشت: این طرح در سه كارخانه آرد بیرجند دنبال می گردد كه طبق گزارش های سازمان غذا و دارو فعالیت های خوبی در حال انجام می باشد.عبدللهی درمورد منابع تامین D ویتامین، توضیح داد: اقدامات لازم برای واردات ویتامین D مورد توسط سازمان غذا و دارو سازمان های بین المللی یونیسف و بهداشت جهانی صورت گرفته است تا واردات سریعتیر صورت گیرد و تولید كنندگان داخلی بتوانند پرمیكس آهن، اسید فولیك و ویتامین D را تولید كنند تا برنامه در اسرع وقت آغاز شود. 1397/10/06 15:15:35 5.0 از 5 4713 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جدیدترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی