استفاده از غلات حجیم شده سبب اختلال در رشد كودكان یك متخصص تغذیه در گفتگو با مهر مطرح كرد: مین فود: یك متخصص تغذیه اظهار داشت: چیپس و غلات حجیم شده با پر كردن حجم معده و محروم كردن فرد از مصرف غذاهای مفید، سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر درباب عوارض استفاده چیپس و اسنك های پف شده اظهار داشت: این دسته از خوراكی ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارند و باید از مصرف زیاد آنها پرهیز شود. كشاورز با اشاره به اینكه استفاده از این خوراكی ها خصوصاً برای كودكان سفارش نمی گردد، اشاره كرد: چیپس و غلات حجیم شده حجم معده را پر كرده و فرد را از استفاده مواد غذایی مفید محروم می كند. وی ادامه داد: بنا بر این مصرف آنها سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. این متخصص تغذیه بر عدم مصرف این تنقلات برای بزرگسالان باز به سبب تاثیر منفی بر روی سیستم گوارش تاكید نمود. كشاورز با اشاره به اینكه روغن ها، مواد شیمیایی و مواد افزودنی موجود در چیپس و اسنك های پف شده برای سلامتی خطرناك اند، عنوان كرد: هرچند اسنك های پف كرده از ذرت درست می شوند اما مواد شیمیایی دیگر موجود در آنها برای سلامتی بسیار مضر است. وی درباب رنگ های خوراكی به كار رفته در این دسته از خوراكی ها باز توضیح داد: بیشتر این رنگ ها مجاز اند اما باز هم قابل اعتماد نیستند. كشاورز اضافه كرد: از طرف دیگر حتی اگر از رنگ های مجاز خوراكی هم استفاده شده باشد، به سبب اینكه مواد شیمیایی اند برای سلامتی مضر اند و در حتی در مصرف مطمئن ترین مواد شیمیایی هم باید محتاط بود. این متخصص تغذیه نمك موجود در چیپس و اسنك های پف كرده بسیار زیاد است، اشاره كرد: نمك زیاد، استفاده از روغن های فراوان در تولید و نوع پخت این مواد سبب ارزش غذایی پایین آنها است و برای بدن هیچ فایده ای ندارند. كشاورز وجود اكسیدان های زیاد در این خوراكی ها را سبب مبتلاشدن به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری های ایمنی در طولانی مدت خواند. وی به صورت كل استفاده از تمام مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس، كالباس، چیپس و غیره را به سبب وجود روغن های جامد و چربی بالا برای سلامتی خطرناك خواند و بر پرهیز از مصرف آنها سفارش كرد. 1397/10/08 23:01:24 5.0 از 5 4422 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی