۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله ایرانی گرفتار كمبود ویتامین D هستند مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ به گزارش مین فود مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به مشكلات تغذیه ای در جنس مذكر، اظهار داشت: ۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله كشور گرفتار كمبود ویتامین D هستند، به گزارش مین فود به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، روز شنبه در نشست خبری كه به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار شد، با اشاره به اینكه الگوی غذایی مردان مطلوب نمی باشد، اضافه كرد: تحقیقات نشان می دهد الگوی غذایی مردان مناسب نمی باشد، بطوریكه ۱۷ درصد مردان بالای ۱۸ سال حداقل دو بار در روز میوه می خورند و ۴۰ درصد مردان روزانه سه واحد سبزی مصرف می كنند. وی با عنوان این مطلب كه مردان بالای ۱۸ سال ۷۵ درصد اضافه وزن و چاقی دارند، افزود: ۴۰ درصد مردان بالای ۴۵ سال در كشور مبتلا به فشار خون و كلسترول بالا هستند كه یكی از علل مهم آن تغذیه نامناسب است. همینطور اضافه وزن پسران سنین ۷ تا ۱۸ سال در حدود ۲۲ درصد بیشتر از دختران در این سنین است. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینكه حدود ۵۹ درصد مردان ۴۵ تا ۶۰ ساله گرفتار كمبود ویتامین D هستند، اظهار داشت: میزان كمبود ویتامین D در مردان ۱۴ تا ۲۰ ساله ۵۸ درصد است. این در شرایطی است كه كمبود ویتامین D خطر پوكی استخوان را افزایش داده و عدم كمبود آن نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های غیر واگیر دارد. وی تصریح كرد: هم اكنون از راه شبكه های بهداشتی درمانی كشور و در چارچوب طرح تحول سلامت خدمات و مراقبت های تغذیه ای وسیعی تدوین شده و از راه خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت و … برای مردان عرضه می شود. یكی از اقدامات مان بكارگیری ۱۲۰۰ كارشناس تغذیه در این مراكز است كه تمام مردانی را كه رجوع می كنند از نظر الگوی غذایی و نمایه توده بدنی ارزیابی كرده و مردانی را كه گرفتار دیابت، چربی خون و…، هستند، به پزشك یا كارشناس تغذیه ارجاع می دهند. عبداللهی اظهار داشت: یكی از اقداماتما هم بحث مكمل یاری با ویتامین D است كه هم اكنون در تمام دبیرستان های پسرانه انجام می شود. 1397/12/08 15:48:31 5.0 از 5 4273 تگهای خبر: اضافه وزن , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است جدیدترین ها توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی