مصرف گوجه فرنگی به مقابله با سرطان كبد كمك می نماید

مطالعات نشان می دهد؛

مصرف گوجه فرنگی به مقابله با سرطان كبد كمك می نماید به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد گوجه فرنگی می تواند به كاهش مبتلا شدن به بیماری كبد چرب، التهاب و سرطان كبد كمك نماید.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر گوجه فرنگی می تواند با كاهش ریسك ابتلاء به سرطان كبد ناشی از رژیم غذایی پرچرب ارتباط داشته باشد. مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داد گوجه فرنگی سرشار از لیكوپن است كه به كاهش مؤثر بیماری كبد چرب، التهاب و ابتلاء به سرطان كبد كمك می كند؛ لیكوپن یك آنتی اكسیدان، ضدسرطان و ماده ضدالتهاب قوی است. «ژیانگ دانگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف گوجه فرنگی كامل و گوجه فرنگی فرآوری شده در چارچوب رب، گوجه فرنگی كامل كنسروشده، كچاپ و آب گوجه بهترین منبع لیكوپن را تأمین می كند.» وانگ در ادامه می افزاید: «حتی ما مشاهده كردیم كه پودر گوجه فرنگی به مراتب مؤثرتر از دوز مشابه مكمل لیكوپن در جلوگیری از ابتلاء به سرطان كبد است.» این مسئله می تواند ناشی از تأثیرات سودمند احتمالی سایر مواد مغذی موجود در گوجه فرنگی كامل نظیر ویتامین E، ویتامین C، فولات، مواد معدنی، تركیبات فنولیك و فیبرهای رژیمی باشد. به علاوه یافته های تحقیقاتی نشان داد تغذیه موش ها با پودر گوجه فرنگی باعث افزایش تنوع و گوناگونی میكروبیوم های سودمند شده و از رشد بیش از حد برخی باكتری های در رابطه با التهاب پیشگیری می كند. مطالعات همچنان نشان داد مصرف گوجه فرنگی و محصولات آن با كاهش ریسك بیماری قلبی-عروقی، پوكی استخوان، دیابت، و برخی سرطان ها نظیر پروستات، ریه، سینه و روده مرتبط می باشد.

1397/12/21
23:58:35
5.0 از 5
4577
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است