ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم

مطالعات نشان می دهد؛

ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم به گزارش مین فود محققان عنوان می كنند بین غذای مصرفی توسط زن آبستن و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده كلید افزایش موارد مبتلا شدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشكده پزشكی برنت آمریكا دریافتند زمانیكه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولكولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیك) كه برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و پیشگیری از ایجاد كپك در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می كاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع كودكان مبتلا به اوتیسم و میكروبیوم روده در كودكان اوتیسمی متفاوت می باشد.» محققان دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها كاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آسیب می بینند كه همین مسئله باعث اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشكلات حركتی كه عمدتاً در كودكان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می كند.

1398/04/06
11:18:20
5.0 / 5
3257
تگهای خبر: بسته بندی , پزشك , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است