ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش خطر مبتلاشدن به اوتیسم مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: پژوهشگران عنوان می كنند بین غذای مصرفی توسط زن حامله و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده كلید افزایش موارد مبتلاشدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشكده پزشكی برنت آمریكا دریافتند زمانیكه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولكولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیك) كه برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و جلوگیری از ایجاد كپك در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می كاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع كودكان مبتلا به اوتیسم و میكروبیوم روده در كودكان اوتیسمی متفاوت می باشد.» پژوهشگران دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها كاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آزار می بینند كه همین مسئله سبب اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشكلات حركتی كه عمدتاً در كودكان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می كند. منبع: مین فود 1398/04/17 15:43:30 5.0 از 5 4733 تگهای خبر: بسته بندی , پزشك , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز معرفی ساندویچ ساز عمده وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود جدیدترین ها شاخصهای سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی ارسال پستی شیرخشک در روزهای نوروز از افطار تا سحر چی بخوریم میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود آجیل مخلوط نخرید معرفی ساندویچ ساز عمده وعده سحری چی بخوریم، چای پررنگ نخورید ترکیب کلم بروکلی در پیش گیری از سکته مغزی موثر است خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نکات تغذیه ای برای روزه دارانی که چربی خون دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی