افزایش طول عمر با مصرف غذاهای پرفیبر یافته محققان نیوزیلندی نشان می دهد؛ مین فود: مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر، یعنی مصرف بیشتر از سی گرم فیبر در طول روز موجب می شود تا خطر مرگ و بروز بیماری های غیرقابل انتقال كاهش شایان توجهی پیدا كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهش های متخصصان نیوزلندی ثابت كرد كه مصرف بیشتر از ۳۰ گرم فیبر در طول روز در پیش گیری از ابتلاء به بیماری های غیرقابل انتقال و افزایش طول عمر مؤثر است. وجود فیبرهایی چون غلات كامل، حبوبات، سبزیجات و میوه ها در رژیم غذای طبیعی می تواند تأثیر بسیار خوبی بر سلامت بدن داشته باشد. همین طور نتایج این مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای غنی از فیبر بین ۱۵ تا ۳۰ درصد هر نوع مرگ ومیر و حتی مرگ های ناشی از بیماری های قلبی-عروقی را می كاهد. علاوه بر این بروز بیماری های قلبی-عروقی، سكته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان روده بزرگ را بین ۱۶ تا ۲۴ درصد می كاهد. افزایش مصرف فیبر با كاهش وزن و كلسترول همراه بوده درحالی كه این اثر در مصرف كم فیبر یا استفاده از فیبرهای مصنوعی یا عصاره های فیبری خیلی كمتر خواهد بود. پروفسور «جیم مان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزلند، در ارتباط با نتایج این تحقیقات می گوید: «یافته های ما شواهد متقاعدكننده ای برای دستورالعمل های تغذیه ای و تمركز بر افزایش فیبر رژیمی و جایگزینی غلات كامل بجای غلات تصفیه شده ارائه می دهند. این گونه رژیم های غذایی خطر مرگ ومیر و بروز طیف وسیعی از بیماری های مهم را می كاهد.»او در ادامه اضافه كرد: «تمام مواد غذایی غنی از فیبر كه نیاز به جویدن دارند و تأثیرات مثبتی بر روده ها می گذارند، موجب افزایش احساس سیری و كنترل وزن شده و می توانند بر میزان چربی و قند بدن نیز تأثیرگذار باشند. هضم و تجزیه فیبرها توسط باكتری های روده بزرگ صورت می گیرد كه این عمل دارای اثرات مفیدی همچون محافظت از روده در مقابل ابتلاء به سرطان است.»مصرف روزانه بین ۲۵ تا ۲۹ گرم فیبر برای بدن مفید بوده و كفایت می كند اما داده ها نشان داده است مصرف بیش ازحد فیبر در رژیم غذایی می تواند از بدن در مقابل بیماری ها بیشتر حفاظت كند. پژوهشگران اعلام نمودند كه افزایش مصرف فیبر به حفاظت بدن در مقابل سكته مغزی و ابتلاء به سرطان سینه نیز كمك به سزایی می كند. 1398/05/06 13:37:41 5.0 از 5 4222 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جدیدترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی