تاثیر چشم گیر اسیدچرب امگا۳ در كاهش تری گلیسیریدها

مطالعات نشان می دهد؛

تاثیر چشم گیر اسیدچرب امگا۳ در كاهش تری گلیسیریدها به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد اسیدچرب امگا۳ باعث كاهش میزان تری گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد در میان اغلب افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها می شود.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، «آن اسكولاس رای»، سرپرست مطالعه، در اینباره می گوید: «ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه ۴ گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می توان همراه با داروهای استاتین كه برای كاهش كلسترول مصرف می شوند، بهره برد.» هم اكنون دو داروی اسیدچرب امگا۳ موجود است. یكی حاوی دو اسیدچرب EPA (eicosapentaenoic acid) و DHA (docosahexaenoic acid) است و دیگری فقط حاوی EPA است. تری گلیسیریدها چربی های هستند كه در خون به گردش درمی آیند. برخی مطالعات نشان داده اند كه میزان بالا تری گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می تواند منجر به تصلب شریان شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سكته افزایش یابد. محققان تاكید می كنند افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها نباید بدون مشورت با پزشك از مكمل های روغن ماهی اسیدچرب امگا۳ استفاده نمایند. ماهی منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریكا سفارش می كند حداقل دو بار در هفته ماهی های چرب نظیر سالمون، خال مخالی، شاه ماهی و تون استفاده گردد.

1398/06/09
19:30:02
5.0 از 5
4366
تگهای خبر: پزشك , چربی , دارو , درمان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است