ایرانیان ۲ ۵ برابر میانگین جهانی شكر می خورند مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛ مین فود: مدیركل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: سرانه مصرف شكر در كشور ۶۶ گرم در روز است در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر زهرا عبدالهی در همایش شیرینی در زندگی سالم، اظهارداشت: اساساً شیرینی در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی دارد و در همه مناسبت ها از آن استفاده می گردد. هم اكنون با مشكلاتی از قبیل بیماری های غیرواگیر ناشی از تغذیه مناسب روبرو هستیم. وی اضافه كرد: ۶۰ درصد مردم كشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند حتی در كودكان زیر ۵ سال هم چاقی شیوع زیادی دارد. اضافه وزن و چاقی زمینه ساز بروز بیماری های غیرواگیر همچون دیابت، فشار خون و انواع سرطان ها است. مهمترین علت ابتلاء به این بیماری ها هم الگوی تغذیه ای مردم است. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت، تصریح كرد: اگر از بعضی مواد تغذیه ای مانند قند، چربی و نمك زیاد استفاده گردد سبب بروز بیماری هایی در فرد می گردد. برای پیشگیری از شیوع این بیماری ها با كمك صنف های مربوطه، تلاش در كاهش میزان مصرف قند، شكر، چربی و نمك داریم. وی ادامه داد: هم اكنون سرانه مصرف شكر در در كشور ۶۶ گرم در روز است. در حالیكه طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی این میزان باید ۲۵ گرم در روز باشد. عبدالهی خاطرنشان كرد: غذای سالم از نظر ما علاوه بر اینكه مسائل بهداشتی در آن باید رعایت شود می بایست تا جایی كه امكان دارد و تا جایی كه به كیفیت آن لطمه نزند بتوانیم میزان قند و شكر آن را كمتر نماییم. متأسفانه ذائقه مردم به خوراكی های شیرین عادت كرده است و ما در صددیم كه این ذائقه را آرام آرام تغییر دهیم و تا جایی كه امكان دارد روغن و شكر كمتری در این نوع خوراكی ها استفاده گردد. مدیر كل دفتر سلامت بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: هنگامی كه قند و شكر زیاد مصرف شود خطر سرطان پانكراس و سرطان سینه در زنان هم افزایش می یابد. به جهت اینكه بتوانیم این پیامدها را كاهش دهیم چاره ای نداریم جز اینكه تا جایی كه امكان دارد از روغن های سالم تر و شكر های كمتری استفاده نماییم. وی در انتها تصریح كرد: جای شیرهای كم كالری در قنادی های ما خالی است و از صنف قنادی ها درخواست می كنم كه به كمك هم در جهت سلامت مردم و پیشگیری از انواع بیماری ها گام برداریم. 1396/10/21 21:15:24 5.0 از 5 4842 تگهای خبر: اضافه وزن , بیماری , تغذیه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است جدیدترین ها مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی