نوشیدن چای باعث بهبود سلامت مغز می شود محققان چینی می گویند؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد تركیبات موجود در چای می تواند با حفظ توانایی های شناختی و جلوگیری از زوال شناختی ارتباط داشته باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه «تسینگ هوآ» چین عنوان می كنند چای نه تنها تقویت كننده انرژی و آرامش دهنده است بلكه مهارت های شناختی و سلامت مغز را هم بهبود می بخشد. نوشیدن چای دم كرده در منطقه آسیا بسیار متداول می باشد. دكتر «جونهوآ لی» سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: ما در مطالعه مان به طورجامع به بررسی تاثیرات نوشیدن چای بر مغز در سطح جهانی و منطقه ای پرداختیم و نخستین نتایج ما حاكی از تأثیر مثبت نوشیدن چای بر ساختار مغز در سازماندهی كارآمدتر شبكه ارتباطات مغزی است. محققان همینطور دریافتند چای به جلوگیری از آلزایمر هم كمك می نماید. 1398/08/06 10:46:48 5.0 از 5 4270 تگهای خبر: سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی