سیر و پیاز خطر مبتلاشدن به سرطان سینه را كم می كنند مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج تحقیقات نشان می دهد بانوانی كه زیاد سیر و پیاز مصرف می كنند كمتر در معرض مبتلاشدن به سرطان سینه قرار دارند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سرطان سینه شایع ترین نوع سرطان در میان زنان است. پژوهشگران دانشگاه بافالو آمریكا دریافتند زنان رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال كه سیر و پیاز زیاد مصرف می كنند در مقایسه با بانوانی كه هیچ گاه چنین سبزیجاتی مصرف نمی كنند ۶۷ درصد كمتر با ریسك مبتلاشدن به سرطان سینه روبرو هستند. دانشمندان هنوز نحوه كاهش خطر سرطان سینه را بوسیله مصرف سیر و پیاز نمی دانند اما معتقدند آنها سرشار از تركیباتی هستند كه با سلول های تومور مقابله می كنند. طبق اعلام موسسه تحقیقات سرطان آمریكا، سیر و پیاز غنی از آنتی اكسیدان فلاوونوئید و اس-آلیل سیستئین حاوی گوگرد بوده كه هر دو دارای خواص ضدسرطانی هستند. به گفته پژوهشگران، با بروز جهش در DNA، سلول های نرمال سینه سرطانی می شوند. با وجودیكه بعضی از این جهش ها ارثی هستند، اما بیشتر تغییرات DNA در رابطه با سلول های سینه در طول زندگی ایجاد می شوند. از آنجائیكه هیچ شیوه قطعی و تضمین شده در پیش گیری از سرطان سینه وجود ندارد، اصلاح شاخصهای پرخطر می تواند گامی در جهت مسیر درست باشد. 1398/08/11 11:13:28 5.0 از 5 4620 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , زندگی , سبزیجات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کدام میوه ها قند بیشتری دارند خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نوشابه گازدار احتمال مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی را زیاد می کند مشاور کلینیک، آموزشگاه و سالن های زیبایی و آرایشگاه زنانه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی