مصرف ویتامین C از مبتلاشدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند پژوهش های جدید ثابت كرد؛ مین فود: برمبنای نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در پیش گیری از آنفلوانزا تاثیری ندارد. به گزارش مین فود به نقل از اینسایدر، مصرف ویتامین سی نمی تواند موجب پیش گیری از مبتلاشدن به آنفلوانزا شود. بنابر اعلام این نشریه، خیلی از افراد برای پیش گیری از سرماخوردگی و آنفلوانزای قریب الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می نمایند اما بگفته متخصصان آمریكایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری های فصلی را می كاهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می خواهید از بیماری های فصلی جلوگیری كنید ویتامین C نمی تواند تاثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد. بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا و شدت آنرا كاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی گرم از این ویتامین را مصرف كنید.نتایج مطالعات از آن حكایت می كند، مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز عوارض جانبی دارد. مصرف بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز، خطر مشكلات گوارشی مانند تهوع و شكم درد را بیشتر می كند. همین طور خطر تشكیل سنگ كلیه در اثر مصرف بیش از اندازه این ویتامین نیز بالا می رود. منبع: مین فود 1398/09/04 15:13:53 5.0 از 5 4603 تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , درد این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی