فلفل قرمز ریسك مرگ و میر را می كاهد محققان ایتالیایی عنوان می كنند؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان میدهد افرادی كه به طورمنظم فلفل قرمز تند مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ روبرو هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه داده های مربوط به ۲۴، ۳۲۵ زن و مرد ایتالیایی را بررسی كردند. همه شركت كنندگان ۳۵ سال به بالا بودند و به مدت میانگین ۸.۲ سال تحت نظر بودند. هر یك از شركت كنندگان، پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی شأن در طول یك سال پیش از ثبت نام در مطالعه تكمیل كردند و در آن سوالاتی هم در مورد فلفل قرمز پرسیده شده بود. در مجموع ۲۴.۳ درصد از شركت كنندگان چهار بار یا بیشتر در هفته فلفل قرمز مصرف می كردند و ۳۳.۷ درصد به ندرت مصرف كرده یا اصلاً فلفل مصرف نمی كردند. یافته های این مطالعه نشان داد مصرف منظم فلفل قرمز (۴ بار یا بیشتر در هفته) با كاهش ۲۳ درصدی ریسك مرگ و میر به هر علتی مرتبط بود. همچنین پژوهشگران دریافتند مصرف كنندگان منظم فلفل قرمز با كاهش ۳۴ درصدی مرگ قلبی عروقی روبرو بودند. آنها دریافتند بااینكه مصرف فلفل قرمز با كاهش خطر سرطان هم مرتبط می باشد اما میزان آن قابل توجه نیست. وجود فواید ناشی از مصرف فلفل قرمز هنوز مورد بحث و بررسی است. اما یك نظریه پژوهشگران این است كه وجود ماده capsaicin در فلفل قرمز به كاهش وزن كمك می نماید. بدین جهت افرادی كه فلفل قرمز بیشتری مصرف می كنند میانگین شاخص توده بدنی شأن در وضعیت سلامت قرار دارد. منبع: مین فود 1398/10/08 20:21:34 5.0 از 5 4805 تگهای خبر: رژیم غذایی , سرطان , سلامت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد فقط 5 درصد شیرخشک های نوزادان وارداتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی