اسامی دو برند آبلیموی فاقد مجوز تولید اعلام گردید از سوی روابط عمومی سازمان غذا و دارو؛ مین فود: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی دو برند آبلیمو كه مجوز تولید ندارند را، اعلام نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در جهت اجرا ماده ۴۳ بخش بهداشت و درمان قانون تعزیرات حكومتی در مورد فرآورده های غذایی و آشامیدنی غیر مجاز، در صورت مشاهده اقلام مذكور در سطح عرضه می توانید با روابط عمومی سازمان غذا و دارو با شماره تلفن ۶۶۴۰۵۵۶۹-۰۲۱ در بین بگذارید. اسامی این محصولات- آبلیمو با نام تجاری «سپنتا» (آبلیمو از كنسانتره) به شماره پروانه بهداشتی ۴۷/۱۳۳۹۵- آبلیمو با نام تجاری «هرمود» (آبلیمو از كنسانتره) به شماره پروانه بهداشتتی ۱۲۸۱/ظ/۴۷ 1396/10/26 22:09:03 5.0 از 5 4975 تگهای خبر: آب , دارو , سازمان غذا و دارو , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی