میوه و سبزیجات در بحران كرونا چگونه شستشو و نگهداری شوند

میوه و سبزیجات در بحران كرونا چگونه شستشو و نگهداری شوند به گزارش مین فود پاكیزگی میوه و سبزیجات برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های واگیر دار، یكی از نكات مهم بهداشتی است كه باید در شرایط كنونی مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، یكی از دغدغه های این روزهای مردم، تمیز بودن میوه و سبزیجات است. از همین رو، توجه به سفارش های بهداشتی، تاثیر بسزایی در جلوگیری از ابتلاء به بیماری های واگیر دار دارد.- تلاش كنید میوه و سبزیجاتی انتخاب كنید كه ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند. بعد از ورود به منزل كیسه های میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دوراز دسترس كودكان قرار دهید؛ بگونه ای كه تماسی با سایر وسایل منزل هم نداشته باشند.- بعد از آنكه دست هایتان را خوب شستشو دادید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضد عفونی كننده را درون سینك ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضد عفونی كننده، میوه و سبزی را به خوبی آبكشی كرده و در سبد مخصوص قرار دهید.- با اتمام عملیات ضد عفونی كردن میوه و سبزی، كیسه های پلاستیكی را دور انداخته و سینك و محل قرار دادن كیسه های خرید را شسته یا ضد عفونی كنید.- به هیچ عنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرارندهید و در صورتیكه بعد از شستشو آنها را خرد كرده اید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.- با اتمام كار دستگیره درب یخچال را ضد عفونی كنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای كرونایی به هیچ عنوان سفارش نمی گردد.

1398/12/26
14:50:01
5.0 / 5
2451
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است