ارتباط مصرف شیر و ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه

محققان ادعا می كنند؛

ارتباط مصرف شیر و ریسك مبتلا شدن به سرطان سینه به گزارش مین فود محققان دریافتند حتی مصرف نسبتا متعادل شیر می تواند خطر سرطان سینه را در زنان تا ۸۰ درصد افزایش دهد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر، «گری فریسر» سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لومالیندا آمریكا، در اینباره می گوید: شواهد نسبتاً قوی ای نشان داده است كه شیر لبنی علت ابتلاء زنان به سرطان سینه است. مصرف مقدار كم یك چهارم تا یك سوم فنجان شیر لبنی در روز با بالا رفتن خطر سرطان سینه تا ۳۰ درصد مرتبط می باشد.
وی در ادامه می افزاید: نوشیدن روزانه یك فنجان شیر با افزایش ۵۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد. همینطور نوشیدن ۲ تا ۳ فنجان شیر در روز، این خطر را ۷۰ تا ۸۰ درصد بالا می برد.
محققان در این مطالعه، رژیم غذایی حدود ۵۳ هزار زن آمریكای شمالی را تا حدود ۸ سال تحت بررسی داشتند. تمامی زنان در ابتدای مطالعه فاقد ابتلاء به سرطان بودند.
در انتهای مطالعه، ۱۰۵۷ مورد جدید سرطان سینه تشخیص داده شده بود. هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات سویا و سرطان سینه یافت نشد. اما در مقایسه با مصرف كم شیر یا عدم مصرف شیر، مشخص شد كه مصرف بالا كالری های لبنی و شیر لبنی با بالا رفتن خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می باشد.
محققان تاكید می كنند هیچ ارتباط قابل توجهی در مورد پنیر و ماست مشاهده نشد.
محققان ارتباط بین بالا رفتن خطر سرطان و شیر لبنی را ناشی از وجود هورمون جنسی در شیر لبنی می دانند، چونكه غالباً حدود ۷۵ درصد گاوها در زمان شیردهی، آبستن هستند. سرطان سینه در زنان یك نوع سرطان واكنشی به هورمون است.


منبع:

1399/01/04
15:58:32
5.0 / 5
1974
تگهای خبر: آب , رژیم غذایی , سرطان , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است