محققان توصیه می كنند؛

حفاطت گردو از سیستم گوارش بدن

حفاطت گردو از سیستم گوارش بدن به گزارش مین فود، به نقل از مهر محققان سفارش كرده اند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و كاهش ریسك سرطان كمك می نماید.


مصرف گردو با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده و كاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می كند.
یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشكل جامعه میكروب های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باكتری های سودمندی نظیر Lactobacillus، Roseburia، و Ruminococcaceae می شود.
به گفته محققان، گردو همچون یك پروبیوتیك عمل كرده و به تغذیه و رشد باكتری های كه دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند كمك می كند.
لاری بایرلی، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت كل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان می دهد كه گردو موجب تغییراتی در روده می شود و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراكی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی از جمله كاهش ریسك بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.»
به گفته محققان، احتمالا اجزای بیواكتیو گردو از فاكتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.
 

1396/05/07
12:35:16
5.0 / 5
257
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است

مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی