ارائه خدمت به افرادی كه پروتكل های بهداشتی را رعایت نمی كنند، ممنوعست

وزارت بهداشت:

ارائه خدمت به افرادی كه پروتكل های بهداشتی را رعایت نمی كنند، ممنوعست معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، ضمن تشریح مصوبات ستاد ملی كرونا اعلام كرد، خدمت دهنده موظف است از ارائه خدمت به افرادی كه پروتكل های بهداشتی را رعایت نمی كنند، خودداری كند.


به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مهندس محسن فرهادی اظهار داشت: در جلسات ستاد ملی کرونا تصمیمات خوبی گرفته شده و تاکید گردیده تمام پروتکل های بهداشتی باید اجرا شوند ومسئول اجرا هم تمام دستگاه ها هستند. نظارت کماکان بر عهده وزارت بهداشت است و این وزارتخانه باید اقدامات کنترلی اش را تشدید کند.
وی اشاره کرد: خدمت دهنده و خدمت گیرنده و فضایی که کار و خدمات در آن صورت می گیرد مورد هدف هستند. معنایش این است که خدمت دهنده و خدمت گیرنده هر دو وظایفی دارند. یعنی اگر من خدمتی را از یک فروشگاه زنجیره ای می گیرم این فروشگاه باید در صورتی به من خدمت دهد که پروتکل بهداشتی را رعایت کرده باشم. در فضای سربسته ماسک زده باشم و فاصله اجتماعی خودرا رعایت کرده باشم.
فرهادی افزود: نکته دیگری که ستاد مصوب کرد این است که بر طبق این مصوبه رنگ بندی ها و فعالیت گروه های شغلی مطابق دستورات کشوری صورت نمی گیرد. یعنی این که ما ابتدای شیوع ویروس کرونا مثلا می گفتیم رستوران ها در کل کشور تعطیل هستند، حالا چنین نیست. تصمیم خوب ستاد ملی کرونا در این مرحله این است که اختیار داده باتوجه به رنگ بندی ها و تعیین گروه های شغلی، محدودیت ها در سطح شهرستان و حتی شهر و روستا اعمال شود.
وی ادامه داد: یعنی اگر یکی از شهرهای یکی از شهرستان های یک استان قرمز شده است، ما محدودیت های گروه های شغلی را فقط در آن شهر اعمال می نماییم و دلیلی ندارد که مثلا تالارهای پذیرایی در کل کشور تعطیل شوند. طبیعتا در جایی که وضعیت قرمز و در مرز هشدار است محدودیت ها اعمال می شود.
فرهادی بیان داشت: مزیت دیگر این تصمیم این است که زمانی که پروتکل ها را رعایت نماییم گشایش ها هم ایجاد و کسب و کارها رونق پیدا می کند. زمانی که رعایت نکنیم و شرایط به مرز خطر برسد، محدودیت های شغلی اعمال و رونق کسب و کار کاهش پیدا می کند.
وی اشاره کرد: یکسری هم واحد صنفی داریم که این واحدها بنا به طبیعت کارشان مخاطرات شان بیشتر است. مثل تالارهای پذیرایی، استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی، شهربازی ها و باغ وحش ها و... طبیعتا اینها چون جمعیتی در آن جا تردد می کند، حتی با رعایت پروتکل ها در مناطق قرمز این مکان ها گرفتار مشکل خواهند شد. چون در یک مرکز تفریحی آبی که مردم خانوادگی برای تفریح می روند محدودیت نمی توان ایجاد کرد، برای اینکه تمرکز جمعیت خواهد بود؛ پس در مناطق قرمز فعالیت این مراکز ممنوعست.
فرهادی اظهار داشت: حتی در مناطق سفید و زرد هم این مراکز باید با رعایت دقیق تر پروتکل ها باز باشند. بنا بر این طی هماهنگی هایی با وزارت ورزش و فدراسیون پزشکی ورزشی و جلسات فیمابین توافقاتی انجام و به استخرها در مناطق سفید و زرد اجازه فعالیت داده شد.
معاون مرکز سلامت محیط و کار اظهار داشت: دغدغه از آب استخرها در این مناطق نداریم. البته اگر سیستم تصفیه آب و PH و کلر آزاد آب در حد استاندارد باشد، ویروس کووید 19 نمی تواند فعالیت کند. نگرانی ما سطوح مشترکی است که این مراکز دارند. رختکن و خدمات بهداشتی، راهروهای تردد، بوفه، سطوح لبه استخرها می تواند ویروس را منتقل کند و زدن ماسک هم برای شناگر معنا ندارد.
وی ادامه داد: برای همین در مناطق سفید کارهای استخرها آزاد و در مناطق زرد با تایید مرکز بهداشت شهرستان می تواند فعال باشد. پس استخرها و باشگاه های ورزشی که امکان فاصله گذاری داشته باشند، در این مناطق می توانند فعال باشند. چون برخی مراکز حتی اگر بخواهند هم امکان فاصله گذاری و رعایت پروتکل ها را ندارند.
فرهادی اشاره کرد: تالارهای پذیرایی هم در مناطق سفید و زرد با رعایت پروتکل های بهداشتی سخت گیرانه باز هستند. این به این معنا نیست که این تالارها جمعیت کثیری در خود جای دهند و ارتباطات نزدیک برقرار باشد. در واقع فعالیت تالارهای پذیرایی شبیه یک رستوران خواهد بود و با حداکثر نصف ظرفیت تالارها می توانند جمعیت بپذیرند.
وی اظهار داشت: یک تالار زمانی می تواند نصف گنجایش خود جمعیت بپذیرد که فاصله یک تا دومتری بین میزها رعایت شده باشد.
فرهادی افزود: در نظر است که باتوجه به افزایش بیماری در بعضی مناطق تشدید نظارت و کنترل توسط دانشگاه های علوم پزشکی اعمال شده و با همکاری دستگاه های مربوطه خصوصا ناجا و مقامات قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی نظارت صورت گیرد.
وی اظهار داشت: قرار است جاهایی که فاصله گذاری ها را رعایت نمی کنند، برخورد قضایی و حقوقی صورت گیرد. بررسی های اخیر نشان میدهد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به افزایش بیماری و بستری شده است. پس دو روش ساده بیشتر برای این بیماری نمی شناسیم. یک رعایت بهداشت و زدن ماسک و دوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، این دو مورد را اگر همه رعایت نمایند طبیعتا شرایط به شرایطی که بیماری کنترل شده بود بازمی گردد.



1399/04/17
23:43:59
5.0 / 5
1068
تگهای خبر: آب , استاندارد , بهداشت , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است