ویتامین C روند بهبود كووید 19 را تسریع می كند محققان سوئدی می گویند؛ مین فود: مطالعات زیادی نشان می دهند كه مصرف دوز بالا ویتامین C با روند بهبود سریع تر بیماران كووید19 با شرایط شدید مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، چندین مطالعه جدید نشان می دهند که مصرف دوز بالا ویتامین C می تواند در درمان بیماران کووید ۱۹ مفید باشد. در مراحل اولیه پاندمی کووید ۱۹، نتایج مطالعات نشان داد که بین مصرف ویتامین C در بیماران به شدت مریض و کاهش طول مدت استفاده از دستگاه تنفسی ونتیلاتور ارتباط وجود دارد. محققان استرالیایی و سوئدی با بررسی نتایج هشت آزمایش دریافتند مصرف ویتامین C با دوز بالا مدت زمان استفاده از دستگاه ونتیلاتور را تا ۱۴ تا ۲۵ درصد می کاهد. همچنین پژوهشگران در مطالعه ای دیگر دریافتند بیماران کووید ۱۹ مبتلا به سندروم ناراحتی حاد تنفسی پس از دریافت دوز بالا ویتامین C خیلی زود بهبود یافتند. محققان عنوان می کنند مطالعات بیشتر، تاثیر و کارآمدی بکارگیری ویتامین C را در بیماران کووید ۱۹ نشان میدهد. منبع: مین فود 1399/05/23 12:04:43 5.0 از 5 2266 تگهای خبر: بیمار , درمان , دستگاه , ویتامین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی