غذاهایی كه ریسك مبتلا شدن به سرطان روده را می افزایند یافته جدید محققان؛ مین فود: یك مطالعه جدید نشان داده است كه خوردن گوشت قرمز، نان سفید و نوشیدنی های حاوی قند ممكن است سبب افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، بررسی داده های دو مطالعه نشان داده است این مواد خوراكی همگی باعث افزایش التهاب در بدن شده و التهاب هم با احتمال بالاتر مبتلا شدن به سرطان روده مرتبط می باشد. ادوارد جیووونوچی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «مطالعات قبلی ارتباط رژیم غذایی را با سرطان روده نشان داده اند، اما دلیل آن به خوبی مشخص نبود. »به گمان وی و تیم تحقیقش، التهاب ناشی از تغذیه حداقل یكی از علل تاثیر رژیم غذایی می تواند باشد. به همین منظور، تیم تحقیق داده های جمع آوری شده از بیش از ۱۲۱ هزار فرد مربوط به دو مطالعه را بررسی كردند. این افراد حدود یك ربع قرن از لحاظ تاثیر احتمالی رژیم غذایی بر سلامت شان تحت نظر بوذند. شركت كنندگان هر چهار سال یكبار پرسشنامه ای در مورد تغذیه تكمیل كردند. در طول مدت پیگیری، ۲۶۹۹ مورد مبتلا شدن به سرطان كلوركتال (روده بزرگ) گزارش شد. محققان با مقایسه رژیم غذایی این افراد دریافتند آنهایی كه بیشتر رژیم غذایی التهابی داشتند ۳۷ درصد بیشتر در معرض مبتلا شدن به سرطان روده و ۷۰ درصد بیشتر در معرض سرطان ركتوم (مقعد) قرار داشتند. به گفته جیووونوچی، گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز، آرد تصفیه شده و نوشیدنی های قندی همچون مواد خوراكی در رابطه با التهاب ناشی از سرطان است. از سوی دیگر، سبزیجات برگدار سبز، سبزیجات زرد تیره، غلات كامل، قهوه و ابمیوه طبیعی باعث كاهش التهاب می شوند. 1396/11/10 17:30:36 5.0 از 5 4850 تگهای خبر: تغذیه , رژیم غذایی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است جدیدترین ها نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی