اهمیت ویتامین های گروه B در گزارش مین فود عنوان شد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه، ضمن اشاره به اهمیت ویتامین های گروه B برای بهبود عملکرد متابولیسم بدن به منابع غذایی دریافت این ویتامین اشاره نمود. احمدرضا درستی، در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اهمیت ویتامین های گروه B برای بدن، اظهار داشت: ویتامین های گروه B بسیار مختلف هستند و تأمین آنها برای بدن از اهمیت بالایی برخوردار می باشند برای مثال ویتامین های گروه ب ۱ در غلات به شرط آنکه سبوس آنها حفظ شده باشند برای تقویت سیستم عصبی و سلول های عصبی بسیار مفید اند؛ بنابراین مصرف برنج قهوه ای و نان های سبوس دار اهمیت بسیار زیادی دارند.وی اظهار نمود: خوشبختانه ویتامین های گروه B در مواد غذایی مختلفی وجود دارند و به سادگی برای بدن تأمین می شوند بعنوان مثال شیر و لبنیات منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B ۲ هستند و عملکرد متابولیسم را بهبود می بخشند به بیان دیگر اگر فردی می خواهند از نظر مغزی عملکرد خوبی داشته باشد می تواند با مصرف شیر و لبنیات این نیاز را به خوبی پاسخ دهد.این متخصص تغذیه بیان نمود: به صورت کلی ویتامین های گروه B نقش بسیار خوبی را در متابولیسم بدن دارند مثلاً ویتامین ب ۹ (اسید فولیک) و B ۱۲ در خون سازی و بهبود عملکرد سیستم عصبی نقش دارند ازاین رو کمبود هر دو به سیستم اعصاب و خون سازی لطمه خواهند زد گفتنی است؛ سبزیجات و سایر مواد گیاهی منبع خیلی خوب این دو ویتامین از خانواده گروه ویتامین های B هستند.وی اضافه کرد: ویتامین های گروه B ۵ و B ۶ در پروتئین ها و مواد گوشتی هم نقش بسیار خوبی را در بهبود عملکرد متابولیسم ایفا می کنند و کمبود آنها به تمام بدن صدمه وارد می کنند.درستی خاطرنشان کرد: به صورت کلی انسان با خوردن غذاهای مختلف و تغذیه سالم می تواند خیلی از نیازهای بدن به دریافت ویتامین ها را پاسخ دهد بدیهی است افرادی که ۶۰ سال به بالا دارند به علت کمبود خون و مشکلات عصبی و عدم جذب ویتامین B ۱۲ نیازمند مصرف مکمل ها و گاهی تزریق هستند.وی در آخر اظهار داشت: مصرف نان و غلات سبوس دار، سبزیجات، شیر، ماست، گوشت سفید یا قرمز به میزان زیادی در تأمین ویتامین گروه B نقش دارند. 1399/11/01 23:23:22 0.0 از 5 1629 تگهای خبر: تغذیه , سبزیجات , سیستم , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی