ارتباط مصرف گوشت و بالا رفتن خطر بیماری آسم در كودكان مطالعات نشان می دهد؛ بر مبنای مطالعه محققان، داده های جدید ارتباط بالقوه بین مصرف گوشت در دوران کودکی و علایم آسم را نشان داده اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک با مطالعه بر روی بیشتر از ۴۰۰۰ کودک دریافتند مصرف زیاد ترکیبات پیش التهابی موجود در گوشت های پخته شده معروف به AGE، با افزایش میزان خس خس سینه مرتبط می باشد. خس خس سینه یکی از علایم رایج بیماری آسم در کودکان و بزرگسالان است. این مطالعه نشان داد که افزایش میزان AGEها با بروز بیشتر خس خس سینه همراه می باشد که منجر به اختلال در خواب، محدودشدن میزان ورزش آنها یا حتی رفتن به اورژانس می شود. «سونالی باس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است رژیم غذایی می تواند بر سلامت مجاری هوا و علایم در ارتباط با آسم نقش داشته باشد.» مجموعه ای از تحقیقات قبلی نشان می دهند که الگوهای رژیم غذایی حاوی غذاهای پیش التهاب (از جمله چربی های اشباع و گوشت) با بیماری تنفسی ارتباط دارند. به گفته انجمن ریه آمریکا، بیماری آسم شایع ترین بیماری مزمن در میان کودکان است. این بیماری یک بیماری مزمن ریوی است که انتقال هوا به داخل ریه ها را دشوارتر می کند. باآنکه درمان می تواند به کنترل آسم کمک نماید، اما قابل درمان نیست. در این مطالعه، ۴۳۸۸ کودک در رده سنی ۲ تا ۱۷ سال مورد بررسی قرار گرفتند. برپایه پرسشنامه غذایی تکمیل شده در مورد این کودکان، میزان مصرف AGE آنها برپایه میزان مصرف گوشت شأن اندازه گیری شد. آنها دریافتند که مصرف بالاتر AGE با میزان قابل توجه بروز خس خس سینه مرتبط می باشد. همینطور داده ها نشان داد کسانی که بیشترین میزان مصرف AGE را دارند میزان خس خس پیش از خواب و در هنگام ورزش بیشتر است. کودکانی که رژیم غذایی شأن دارای بالاترین میزان AGE بود، ۱۸ درصد بیشتر از کودکان با میزان کمتر AGE گرفتار خس خس می شوند. ترکیب AGE در بیشتر گوشتهای غیردریایی، بخصوص بعد از پخت در دمای بالا، مانند کباب کردن، زیاد پختن یا سرخ کردن یافت می شود. این ترکیب به گیرنده ای در ریه ها متصل می شود که باعث التهاب مجاری تنفسی می شود. منبع: مین فود 1399/11/07 23:39:11 0.0 از 5 1245 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی