ایرانیان ۷ برابر فرانسوی ها دورریز مواد غذایی دارند رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی: به گزارش مین فود رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: دورریز مواد غذایی در ایران ۷ برابر فرانسه است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا زالی، صنایع غذایی را یکی از پررقابت ترین عرصه های صنعتی در کشور دانست و اضافه کرد: بخش عمده دورریز محصولات غذایی، قبل از رسیدن به دست مصرف کننده صورت می گیرد، در حالیکه در کشورهای توسعه یافته، این گونه نیست و محصولات بعد از رسیدن به دست مصرف کننده، دورریز دارند. وی افزود: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) بارها اعلام نموده است هر شهروند ایرانی روزانه بالغ بر ۱۳۴ کیلو کالری محصولات غذایی را هدر می دهد. اگر فرض نماییم از ۹۰ میلیارد مترمکعب مصرف سالیانه آب، ۸۰ میلیارد مترمکعب سهم صنعت کشاورزی است، میزان اهمیت این هدر رفت را درک می نماییم. این آمار با کیفیت مواد غذایی ارتباطی مستقیم دارد. زالی، دورریز مواد غذایی در ایران را ۷ برابر فرانسه اعلام نمود و اظهار داشت: دورریز مواد غذایی در مجموع ۲۷ کشور اروپایی، ۹۰ میلیون تن در سال گزارش شده که این آمار در کشور ما ۳۵ میلیون تن در سال، یعنی معادل ۵۰ تا ۶۰ درصد صادرات مواد نفتی است. وی ادامه داد: باید به سهم صنایع غذایی در صادرات، اشتغال زایی، تحریم زدایی و تجلی اقتصاد مقاومتی و ضرورت ایجاد شرایط تسهیل یافته برای وجود تنوع غذایی توجه ویژه شود. منبع: minfood.ir 1399/12/12 09:40:21 0.0 از 5 1480 تگهای خبر: آب , پزشك , صنعت , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (0) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی