جمع آوری شکلات های آلوده به سالمونلا در انگلیس

جمع آوری شکلات های آلوده به سالمونلا در انگلیس یک شرکت صنایع غذایی ایتالیایی تحت عنوان ˮفریروˮ، تخم مرغ شانسی های (کیندر سورپرایز) تولیدی این شرکت را بعد از ارتباط احتمالی آنها با ده ها موردِ آلودگیِ کودکان به باکتری ˮسالمونلاˮ، از فروشگاه های انگلیس جمع آوری کرد.


به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، شرکت فریرو اعلام نمود که این شکلات ها در بلژیک ساخته شده است و امکان دارد فراخوان جمع آوری آنها به کشورهای دیگر هم گسترش یابد.
این اتفاق پیش از عید پاک و در شرایطی رخ داده که برندهای شیرینی پزی در آستانه این عید برای یافتن فضایی در قفسه های سوپرمارکت ها با یکدیگر رقابت می کنند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس امنیت بهداشت بریتانیا اعلام نمود که دستکم ۶۳ مورد مبتلا شدن به باکتری سالمونلا در رابطه با محصولات این شرکت شناسایی شده که اغلب آنها کودکان زیر پنج سال هستند.
سالمونلا، عامل یکی از شایع ترین مسمومیت های غذایی است.



1401/01/17
21:39:35
5.0 از 5
555
تگهای خبر: برند , بهداشت , تخم مرغ , سوپرماركت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است