باورهای اشتباه مردم از نان سنگک متخصص تغذیه مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با باورهای اشتباه مردم نسبت به نان های مصرفی، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی اظهار نمود: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، اینست که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی ضمن اشاره به این که سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، اضافه کرد: هم اکنون به طور عمده نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می نمایند ازاین رو نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می شود، مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با اشاره به اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، افزود: این مورد سبب می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تاثیر قرار دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به این که برخی اعتقاد دارند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می شود، اظهار داشت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی نماید. وی سفارش کرد: نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد، ازاین رو صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان سفارش به استفاده از آن کرد. منبع: minfood.ir 1401/11/02 12:23:19 5.0 از 5 516 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! جدیدترین ها سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی