باورهای اشتباه مردم از نان سنگک متخصص تغذیه مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با باورهای اشتباه مردم نسبت به نان های مصرفی، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی اظهار نمود: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، اینست که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی ضمن اشاره به این که سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، اضافه کرد: هم اکنون به طور عمده نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می نمایند ازاین رو نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می شود، مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با اشاره به اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، افزود: این مورد سبب می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تاثیر قرار دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به این که برخی اعتقاد دارند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می شود، اظهار داشت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی نماید. وی سفارش کرد: نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد، ازاین رو صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان سفارش به استفاده از آن کرد. منبع: minfood.ir 1401/11/02 12:23:19 5.0 از 5 206 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل جدیدترین ها سفارش های تغذیه ای به روزه داران نوجوان و سالمند چگونه تشنگی در ساعات روزه داری را کاهش دهیم آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی