مصرف غذاهای دریایی برای زنان حامله خوب یا بد گزارش جدید محققان؛ مین فود: زنان حامله سفارش در مورد این که چه چیزی برای خوردن بی خطر است، را زیاد می شنوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، اما یک سفارش که اهمیت ویژه ای دارد در مورد غذاهای دریایی است: در دوران بارداری، زنان باید به اندازه کافی غذاهای دریایی بخورند تا از مزایای سلامتی بهره مند شوند، اما نه آنقدر که خطر برخی عواقب مهم را افزایش دهد. آنها همین طور باید مراقب طرز تهیه ماهی مصرفی خود باشند. دکتر «وایا لیدا چاتزی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، اظهار داشت: «ماهی منبع مهمی از مواد مغذی است و نباید از مصرف آن اجتناب کرد.» چاتزی سفارش کرد: «اما زنان حامله باید طبق سفارش ها از یک تا سه وعده ماهی در هفته بهره گیرند و به سبب آلودگی احتمالی ماهی به جیوه و سایر آلاینده های آلی پایدار، بیش از این مصرف نکنند.» فواید اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی های خاص قابل توجه است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده خاطرنشان می کند که یکی از مواد مغذی موجود در ماهی، کولین، است که از رشد طناب نخاعی و رشد شناختی کودک حمایت می کند. در این مطالعه، پژوهشگران دریافتند که فرزندان مادرانی که در طول حاملگی یک تا سه بار در هفته ماهی می خوردند، دور کمر، فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند که همه نشانگرهای سلامت متابولیک هستند. این تحقیق زمانی انجام شد که کودکان ۶ تا ۱۲ ساله بودند. برعکس، مطالعه ای که اسیدهای چرب EPA و DHA با زنجیره بلند را در خون زنان حامله اندازه گیری نمود، به این نتیجه رسید آنهایی که در سه ماهه اول و دوم حاملگی پایین ترین میزان این اسیدهای چرب را داشتند، در مقایسه با آنهایی که بالاترین میزان را داشتند، ۱۰ برابر بیشتر در معرض زایمان زودرس بودند. EPA و DHA به طور معمول در ماهی یافت می شوند. اما افراد حامله چقدر می توانند غذاهای دریایی بخورند؟ بر اساس گزارش پژوهشگران، ماهی پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند. از جمله مواد مغذی موجود در ماهی می توان به چربی های امگا ۳ و امگا ۶، آهن، ید، کولین، پروتئین، سلنیوم و ویتامین های D و B۱۲ اشاره نمود. توصیه می شود زنان حامله و شیرده هر هفته ۲۲۵ تا ۳۵۰ گرم از انواع ماهی ایمن مصرف کنند. محققان تاکید می کنند سوشی، ساشیمی و سرویچه و همین طور صدف خام، و گوش ماهی همچون غذاهایی هستند که باید زنان حامله از مصرف آنها اجتناب کنند، برای اینکه ممکنست حاوی انگل یا باکتری همچون لیستریا باشد که با عوارض شدید حاملگی مرتبط می باشد. همه غذاهای دریایی باید با دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت پخته شوند. در مورد ماهی دودی نیز به سبب خطر لیستریا احتیاط کنید، مگر این که در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت پخته شده، یا کنسرو شده باشند. 1401/11/30 10:14:46 5.0 از 5 374 تگهای خبر: چربی , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نانوایی ها نان ساده پخت کنند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جدیدترین ها کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی